motor almak istiyorum

arkadaşlar hepinize selamlar. daha önce hiç motora binmedim ama çoukluğumdan beri özenirim. 3.000 ytl ye kadar motor almak istiyorum scoter düşünüyordum ama choper tarzı çok hoşuma gidiyor.bu fiyata alabileceğim önerebileceğiniz motor varsa sevinirim.

hiç düşünmeden keeway superlight al derim hafif ve kullanışlı bir motor hemde gayet hoş gözüküyor...forumlardada bi araştır keewayi özellikle yeni başlıyorsan bence en ideal seçim keeway...

eğer scooter alıcak olursan kymco agility 125 al derim chopper dersen keeway en iyi seçenek zaten:)

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

dediğin fiata ancak uzakdoğu motorları var. ama benim tavsiyem uzakdurman elinde kalır. masrafsız bir ikinci el araman daha iyi olur...

satılık 2006 model var bende 2.800 kilometrede garantili hasarsız cizikbile yok değişeni yok.2000ytl istiyorum ben ama pazarlık yapabilirim.

slm arkadaş

san tek al diye bileceğim motor rx 115 var. sağlam dayanaklı prim yapar hemen alıp sata bilirsin arıza açmaz bende 2003 model var satacam kış gek-liyor diye çok temiz çok iyi araştır istersen mns [email protected] 0546 959 06 04 tel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar