Motor almak istiyorum

herkeze öncelikle merhaba.ben 16 yaşındayım.şarjlı bisikletm var onu satıp üzerine para koyup motor almak istiyorum.yeterli param var.fakat önce size danışaym dedm.şmdi diyeceksnz 16 yaşında bin şarjlı bisikletine gez haklısınız ama öyle böyle değil gerçekten aşırı motor tutkunuyum :queen: 8-9 yaşında motor sürmeye başladım ben babamla.eğer motor alırsam fazla çıkartmycam.evde 5-6tane kaskım var hepsi birbirinden sağlam kaskla gezicem ve hızlı da kullanmıyorm yeterki bi motorum olsun.mondial 125 mg almak istiyorum yada herhangi bir cup.param yeterse crypton tercih edicem.siz bu konu hakkında ne düşünüyosunuz görüşlerini bildirirsenz çok sevinirim

honda cbf150 yamaha ybr 125

2 sinden başka o fiyatlar verilmez motorlara. bizzat 3.000 tlik mondial kullancısı olarak keşke 2.el honda alsaymısım.

herkeze öncelikle merhaba.ben 16 yaşındayım.şarjlı bisikletm var onu satıp üzerine para koyup motor almak istiyorum.yeterli param var.fakat önce size danışaym dedm.şmdi diyeceksnz 16 yaşında bin şarjlı bisikletine gez haklısınız ama öyle böyle değil gerçekten aşırı motor tutkunuyum :queen: 8-9 yaşında motor sürmeye başladım ben babamla.eğer motor alırsam fazla çıkartmycam.evde 5-6tane kaskım var hepsi birbirinden sağlam kaskla gezicem ve hızlı da kullanmıyorm yeterki bi motorum olsun.mondial 125 mg almak istiyorum yada herhangi bir cup.param yeterse crypton tercih edicem.siz bu konu hakkında ne düşünüyosunuz görüşlerini bildirirsenz çok sevinirim

Her şeyden önce motor alabilmek için fiil ehliyetinin olması gerekir ki; o bile yok.
Fikrimce bir süre daha beklemelisin.
Şu an için yapacağın en iyi şey derslerine çalışmak olacaktır, diye düşünüyorum.

Sevgiler...

CS

ehliyet al ehliyet, ben onun cezasını çekenlerdenim sonrada motor evin önünde yatarken 2 ay yayan gezdim:cat:

Al abicim ehliyetsiz bin hemen kos al biz enayiyiz 550 tl para verioz ehliyete !!!!

1 sene daha şarzlı welespite bn dostum snra ehliyetini al bi mondial mh drift al kafan rahat olsn ama ehliyet al yksa çok ceza yersn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar