motor almak istiyorum fakat param yok önerileriniz neler?

para biriktirmeye devam alırsın ben öle yaptım ama aldığım motor mağzemesi kasktır mont dizlik eldiven pantolan ıvır zıvır motor dan fazla dudtu:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim fikrim şudur;

Eğer aile istemiyorsa zaten her motosiklete binişinde akılları sende kalacaktır,sen de bunun ağırlığı üzerindeyken bindiğin motosikletten keyif alamazsın.

Hele bir de tatsız bir durum yaşarsan,(düşme,kaza gibi) Allah göstermesin,

Bir daha motorun "m" sini demeden konuyu kapatmak durumunda kalabilirsin...

Yerinde olsam kredi kartı borçlarına ve motosiklete eşit miktarda para ayırıp yavaş yavaş para biriktirir,bir yandan da borcu kapatırım.

Sonrası da kısmettir...

Mesela ben ne zaman uzun yol yapmak istesem tepki alırım ve zar zor ikna ederim...

peki şöyle söyleyeyim. elimde 6000 tl nakit var ve hyosung gt250 r almak istediğimi söyledim. o zaman sıcak bakar mısın? al der misin? (motorun marka veya modeli önemli değil)

hyosungun piyasasını bilmiyorum fakat bütcene uyuyorsa masrafları dahil al tabiki.

daha ilk önce ilk motorumu babam almıştı 99 yılında. henüz 10 yaşındaydım. o zaman aklı bende kalmıyorsa şimdi hiç kalmıyordur. 2007 ye kadar motor sürüyordum aktif olarak. fakat şu son 3 senedir sürekli kullanamıyorum. ama artık uzun yollar yapıyorum. ve hepsinden babam haberdar. o yüzden sizin de söylediğiniz gibi yavaş yavaş borç kapatacağım. nisan ayında durum değerlendirmesi yapacağım tekrar.

isa uludaş;

benim motor malzemelerim mevcut. kaskım, montum, dizliğim ve eldivenlerim...

para biriktirmeye devam alırsın ben öle yaptım ama aldığım motor mağzemesi kasktır mont dizlik eldiven pantolan ıvır zıvır motor dan fazla dudtu:pr::pr:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
para biriktirmeye devam alırsın ben öle yaptım ama aldığım motor mağzemesi kasktır mont dizlik eldiven pantolan ıvır zıvır motor dan fazla dudtu:pr::pr:

Dostum bi yazdigini bir daha yazmana gerek yok :) Herkez tek seferde anlayacak kapasitede :rendeer:

valla kılı kılı alıcaksın benzin var görüyoruz her gün zam geliyor bence biraz biriktir bekle

dostum herseyden cok ıstıyorsan borcun bıtene kadar cımrıles.hedefını secmıssın sadece sabırlı olmanı tavsıye edıyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Iktidar partisine uye ol.
Gerisi çorap sökügü gibi gelir.
Motorun simdiden hayirli olsun.:wiinkk:

KARDESIM BENIM YAZDIGIM YORUMU IYI OKU CUNKU SADECE SEN AYNI DURUMDA DEGILSIN SENI COK RAHAT ANLIYORUM KENDIMI SOLE ANLATAYIM

BENIMDE KREDI KARTIM VE 500 TL BORCUM VAR ONUN YANINDA EHLIYETIM FILANDA YK NET ACIKTA 200 TL PARAM VAR HAZIRDA SENIN GIBI !!!!!

ARTIK DAYANAMIYORDUM BENDE BENIMDE HAYALIM GT 250 R YDI BAKTIM KI OLMICAK YETMICEK NE YAPSAM HAYALIMIN BI SURELIGINE CCsini KUCULTTUM :)

o arada 2010 ybr ler cıktı bazı magzalar taksıt le verıyor hemde 163 lıraya!!!!

HAFTAYA YBR 125 ALACAGIM NASIL MI

ELIMDE BI CUB MOTOSIKLETIM VAR ONU SATTIM KREDI KARTI BORCUMU VE EHLIYETIMI BUNUNLA halledecıgım

bu magazaların yaptıgı kredı ımkanı ıle ıns haftaya elımde motorum olcak

tavsıyem benım gıbı yap

kım ne derse desın oldu bıttıye getır gonlunce mutlu yasa sonucta hayata 1 defa gelıyosun

bırak coq ;makınacı;ve dalga gecen dıger arkdaslar dalga gecsın sen yuregının sesını dınle :cat:

SENIN DURUMUNDA BENDE OLDUGUM ICIN KESKE ELIMDE OLSADA YARDIM ETSEM CUNKU MOTOSIKLETCI RUHU DENEN RUHU ANLIYORUM O SENDEKI TUTKUYU BILIYORUM VE +100000 VERIYORUM

TEKERIN DUZ BASSIN SIMDIDEN .....

BURADAN ALDIM BENDE INS YARDIMCI OLMUSUMDUR

http://www.sahibinden.com/2010_mode...81651WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva

KARDESIM BENIM YAZDIGIM YORUMU IYI OKU CUNKU SADECE SEN AYNI DURUMDA DEGILSIN SENI COK RAHAT ANLIYORUM KENDIMI SOLE ANLATAYIM

BENIMDE KREDI KARTIM VE 500 TL BORCUM VAR ONUN YANINDA EHLIYETIM FILANDA YK NET ACIKTA 200 TL PARAM VAR HAZIRDA SENIN GIBI !!!!!

ARTIK DAYANAMIYORDUM BENDE BENIMDE HAYALIM GT 250 R YDI BAKTIM KI OLMICAK YETMICEK NE YAPSAM HAYALIMIN BI SURELIGINE CCsini KUCULTTUM :)

o arada 2010 ybr ler cıktı bazı magzalar taksıt le verıyor hemde 163 lıraya!!!!

HAFTAYA YBR 125 ALACAGIM NASIL MI

ELIMDE BI CUB MOTOSIKLETIM VAR ONU SATTIM KREDI KARTI BORCUMU VE EHLIYETIMI BUNUNLA halledecıgım

bu magazaların yaptıgı kredı ımkanı ıle ıns haftaya elımde motorum olcak

tavsıyem benım gıbı yap

kım ne derse desın oldu bıttıye getır gonlunce mutlu yasa sonucta hayata 1 defa gelıyosun

bırak coq ;makınacı;ve dalga gecen dıger arkdaslar dalga gecsın sen yuregının sesını dınle :cat:

SENIN DURUMUNDA BENDE OLDUGUM ICIN KESKE ELIMDE OLSADA YARDIM ETSEM CUNKU MOTOSIKLETCI RUHU DENEN RUHU ANLIYORUM O SENDEKI TUTKUYU BILIYORUM VE +100000 VERIYORUM

TEKERIN DUZ BASSIN SIMDIDEN .....

BURADAN ALDIM BENDE INS YARDIMCI OLMUSUMDUR

http://www.sahibinden.com/2010_mode...81651WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva

benim gibi birilerini görmek çok güzel. sana içten teşekkür ederim.

neredeyse 1 ay olmuş

1 aydan bu yana neler değişti?

arkadaşlar 3ds maxden iş buldum ve para kazanmaya başladım. kenarda duran bir foto makinam vardı onu sattım. ve borçların büyük kısmını ödedim.

bir 500 tl falan kazandım mı 3ds max işinden borcum kalmayacak.

artık motor için para koymaya başlayacağım.

aslında düşüncem borcumu sıfırladıktan sonra kredi alıp motorumu inşallah almak.

benim gibi birilerini görmek çok güzel. sana içten teşekkür ederim.

neredeyse 1 ay olmuş

1 aydan bu yana neler değişti?

arkadaşlar 3ds maxden iş buldum ve para kazanmaya başladım. kenarda duran bir foto makinam vardı onu sattım. ve borçların büyük kısmını ödedim.

bir 500 tl falan kazandım mı 3ds max işinden borcum kalmayacak.

artık motor için para koymaya başlayacağım.

aslında düşüncem borcumu sıfırladıktan sonra kredi alıp motorumu inşallah almak

eger bıseyı cok ıstersen kımse olmasa bıle yanında bırı mutlaka vardır o hıc gıtmez yanından

ıste bu kardesım eger bıseyı cok ıstıyorsun allah her zaman yardımcı oluyor bunu cok gordum bende farkındayım bende cok ıstedım kucuklugumden berı ınan allahın yardımı ıle ılk once cub motıklet aldım sımdıde ybr 125 olcak ıns

bu arada motoru ıstanbuldan alıp gezerek gelecegım ızmıre de ugrayacagım

senınle yuz yuze dertlesmek ısterdım ama ıns olur karsılasırız haberleselım...

eger bıseyı cok ıstersen kımse olmasa bıle yanında bırı mutlaka vardır o hıc gıtmez yanından

ıste bu kardesım eger bıseyı cok ıstıyorsun allah her zaman yardımcı oluyor bunu cok gordum bende farkındayım bende cok ıstedım kucuklugumden berı ınan allahın yardımı ıle ılk once cub motıklet aldım sımdıde ybr 125 olcak ıns

bu arada motoru ıstanbuldan alıp gezerek gelecegım ızmıre de ugrayacagım

senınle yuz yuze dertlesmek ısterdım ama ıns olur karsılasırız haberleselım...

ben de yüzyüze görüşmek isterim. siteden özel mesajla yola çıkmadan mesaj gönderirseniz haberim olur böylece.

her zaman yolunuz açık olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar