Motor almak istiyom ama hiç bilgim yok

Öncelikle foruma yeni katıldım 17 yaşındayım 182 boy 60 kilo
motor almak istiyorum ama motor hakkında her hangi bi bilgim yok
araştırdığım kadarıyla 125 yada 250 lik bi motor almalıymışım
sport motor istiyorum 14.000 tlyi geçmeden olabilecek en iyi seçenek nedir
az yakmasıda önemli öğrenciyim

Son düzenleme:
125 commuter al, kendini geliştirince istediğin tipte aleti al derim. Bir şey bilmemen dermansız dert değil. Kimse bu bilgileri dogmatik bilmiyor :) forumu takip et, aea gibi motorcu muhabbeti gibi kanalları takip et, bileği bükmek2 yi mutlaka oku (hatta hatim et). Bunları yaparsan bilmediğin şeyler genel olarak ortadan kalkacak, üzerini tecrübeyle tamamlayacaksın kardeşim.

abi bide şey düşünüyorum ehliyeti aldıktan sonra pideci kuryesi tarzı bi işe girip tecrübe kazanabilirmiyim motorda aynı işe yararmı commuter almakla

Yok öğrenmek başka çalışmak başka.

Motosiklet kullanımı ile ilgili eğitimler mevcut. Onlara katıl.

bence işi öğrendikden sonra 2. el bir kawasaki er6f alabilirsin. ayrietten o boya o kilo olmamış, biraz kilo almalı kas kütleni arttırmalısın, bu işin kazası düşmesi var tabi caizzse kaporta sensin ve biraz olmalı :)))

İzmir için bilmiyorum. Netten araştırma yaparak bulabilirsin, muhtemelen vardır. İstanbul için seçenek çok, İzmir'e yabancıyım.

Gencsin toysun bilgin yok sakin r25 ve 250 lerden uzak dur, ekipman egitim motor seklinde git 125cc yi gecme cbr 125 olabilir.

peki motoru alırken nerden almalıyım galeridenmi yoksa hondanın kendi mağazasındanmı bide ekipman ne kadar tutar maximum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar