motor almak icin nakit

arkadaslar motor almak icin nakit lazim biyerlerden bulup taksitle odemem lazim. Napayim kredi falan mi cekeyim en az zararla ben nnakit nasil bulucam?

Kredi kartın varsa, peşine taksit yapan bir yer bul, hiç faizsiz al taksitle öde...

destek kredisi alabilirsin,aylık %1 in altında veren bikaç banka var isim zikretmeyeyim şimdi...5000 TL e 600-700 TL gibi faiz ödersin 12 ay vade ile,

arkadaslar motor almak icin nakit lazim biyerlerden bulup taksitle odemem lazim. Napayim kredi falan mi cekeyim en az zararla ben nnakit nasil bulucam?

kuyumculara git...bankadan kredi çekersen bi miktar dosya masrafı alırlar faize ek olarak..kuyumcu da vade farkı alır ama pazarlık şansın hem daha iyi hem de dosya masrafı vermezsin...

misal 3000 lirayı bankadan 12 ay alsan geri ödemen 3700 lira olur faiz artı dosya..kuyumcudan kredi kartı ile geri ödemen total 3300 civarı bişey olur....

başka da uygun bi yol yok...

başlığı görünce...her üyeden 1lira isteyen biri daha çıktı zannettim...
-------------------------------
kuyumcu fikri fena değil....araştır...

her üye ye inzuma projesi başlatalım,herkes her ay payına düşeni yatırsın,kaç kişiyiz kaç tl düşecekki,-)olmayacak şey deil aslında,asıl saadet zinciri bu olur heralde,düşünsenize,her ay bi üyemize teslim töreni düzenliyoruz-)iftar yaklaştıkça cnm neler çekiyo-))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kredi olmaz, kredi kartı olmaz, kuyumcu olmaz, e ne olacak başka? Hesap numaranı ver ne kadar lazımsa göndereyim diyecek birisini bekliyorsan çok beklersin.

tcs

on numaraya yüklenin beyler, ben öyle yapıyom tutarsa bir r6 birde citroen c5 alıcam .

Kredi olmaz, kredi kartı olmaz, kuyumcu olmaz, e ne olacak başka? Hesap numaranı ver ne kadar lazımsa göndereyim diyecek birisini bekliyorsan çok beklersin.

arkadasim amacim sizden para falan istemek degil, fikirlerinizi almak sadece, ben biliyodum bunlari zaten ama biri cikar bilmedigimiz bir sey vardir belki onu paylasir diye actim bu konuyu ama tepki cektim uzerime galiba. konuyu kilitliyor musunuz siliyor musunuz cevaplarimi aldim bu soruyu sormamis kabul edin siz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar