- Konu Yazar
Öncelikle merhaba tecrübeli abilerim yaşım 17 mart ayında ehliyet sınavına gireceğim ekipmanlarım neredeyse bitmek üzere her şey hazır bundan 4 ay önce babamı ikna ettim 2 yıldır baskı yapıyodum maddi durumumuz gayet iyi motoru alıcaz mersinde motor türkiye var oradayız gittik babamda eski motorcu çocukluk arkadaşlarının neredeyse hepsi motorcu babamın gözü büyük motorlarda ben 125 cc 250 cc cbr diyorum adam gitti direk 600 cc 2010 yanlış hatırlamıyorsam cbr'a böyle heveslendi baba dedim ben oramı buramı kırarım falan dedim annem ne der sonra dedim o sırada adam motor almaktan da vaz geçti bundan yaklaşık 1 ay ailece yakın olduğumuz benle yaşıt olan salim motor kazasında vefat etti ama ben yine vaz geçmedim o gün bu gündür ne zaman motor konusu açılsa evde kıyamet kopuyor istemiyorlar. 1 ay önce kendi paramı biriktirip cbr 125 için denkleştirdim baba dedim böyle böyle yumuşadı ama annem yine yok diyor yine 3 gün önce kuba çita 100cc li adam motora led takmış abart egsozlar falan ne kask ne başka bişey ailemin gözü önünde arkadan arabaya vurdu orda yine fos gitti her şey. annemi nasıl ikna edicem ne zaman motor istesem hep bi olay çıkıyor napabilirim? Bi tavsiye vardır elbet aranızda bu yollardan geçmiş bir insan her gün elimdeki ekipmanların güvenliğinden bahsediyorum ama yok.Babam motor kullanmayı iyi bildiğimi de biliyor kullanışımı gördü ama anne olmuyo
Son düzenleme: