Motor alma zamanı mı ?

Arkadaşlar önceden konuları takip ederek ve verdiğiniz destek fikirlerle hyosung yani kanuni st 250 gt r almaya karar verdim.
Gittik bayiye.
9.448 tl dedi.
9.250 yaparım dedi kasko plaka onlara ait.
taksit yapmıyorlar.Yani yapıyorlar ama peşin fiyatına değil faiz biniyor.Babamda görmüş mondial ' in reklamları peşin fiyatına 12 ay taksit muhabbeti.Almam diyor taksit yapmazsa ?
Sizce fiyat uygun ? Birde ben nazilli'deki bayiye sordum.Asıl servisi fln denizli ve aydın'da varmış.Oralara gitsem birşey değişir mi ?
Nazilli'de hiç bu motordan yok.Motoru canlı görme şansım da olmadı ancak bayideki abi demiş babama siz alsanızda almasanızda siparişini verdim ben.Cumartesi günü motoru getircek bakıcaz ama dediğim gibi fiyat mevzusunda takıldık biraz.
Sizce ne yapayım ?

Moderatör
Neden 0 kilometre? Neden piyasada 5-6 bin liraya cillop gibi Hyosung'lar dururken 0 ? Kafanı karıştırmış gibi olmayayım ama?

bencede 2 el mantıklı.2 bin km de 6 bin civarı makinalar dolaşıyor..

cumartesi gunu kızıltoprakta 0 250lilik kawasaki baktık arkadasa. 9950.tl dedi adam. kıyaslama yapabilirsin..
hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben aldım 1 hafta önce bi tane.Gayet memnunum.Çok şahane bir makine.O kadar para eder mi?Evet eder.Niye etmesin.Hem 250 cc az yakıyo.Hem de çekişi hızı iyi.Başlangıç için mükemmel motor.Ancak arkadaşların da dediği gibi ikinci el de düşünebilirsin.Sıfırı satarsan çok zarar edersin.
Ben de senin gibi ilçeden aldım.Önce 2-3 günde gelir dediler.2 hafta oldu.Sonra motoru teslim aldık.Üzerinden 4 gün geçti faturası gelmedi.Plaka ruhsat çıkaramadık.İlçede böyle gecikmeler olabiliyo malesef.

sıfır düşünmememin nedeni motoru değiştirmeyi düşünmüyorum. :)
bn düşünsemde bizimkiler düşünmez.
Zaten bu benim için hem başlangıç hem eskitme motoru olur.Büyük motorlara geçme şansım yok.
Birde babam 2. el birşey almıor :S :/

sıfır düşünmememin nedeni motoru değiştirmeyi düşünmüyorum. :)
bn düşünsemde bizimkiler düşünmez.
Zaten bu benim için hem başlangıç hem eskitme motoru olur.Büyük motorlara geçme şansım yok.
Birde babam 2. el birşey almıor :S :/

bu ikinci el almama hastalığı hemen her babada var. zamanında yaşlı arabalardan çok çektiklerinden sanıyorum.

sıfır motosikletin hali başkadır. kafanda soru işareti olmaz. buradan hareketle verecegin fazla paranın karşılıgını alırsın. tabii verecek paran varsa.

paranın olmadığı yerde 2. el sıfırdan iyidir.

bu motorun fiyatı bu, çok pahalı ama bu yani. kasko yapmaz o fiyata benden söylemesi anca trafik sigortasıdır o

motor iridir, ilk motorun olacak ve eskitecem diyorsun ama boyun posun yerinde değilse işin zor çünkü daha motoru yakından görmemişsin görünce ne dediğimi anlarsın

bu motorun fiyatı bu, çok pahalı ama bu yani. kasko yapmaz o fiyata benden söylemesi anca trafik sigortasıdır o

motor iridir, ilk motorun olacak ve eskitecem diyorsun ama boyun posun yerinde değilse işin zor çünkü daha motoru yakından görmemişsin görünce ne dediğimi anlarsın

Cbr 125'lik kullandım.Ancak fiziki ölçülerim nedeniyle küçük geliyor bana

1.90 boy 90 kg.Aslında hiç 90 kg gösteren biri değilim ama boy olunca işte olmuyor.
Nese ben bu motoru almadan önce konuştum arkadaşlarla
Sizlere sorum dediğim gibi fiyat uygun mudur ? Düşer mi ? Taksit yaparlar mı büyük yerlerde?

kawasaki ninja 250 ye de bak yada yamaha yzf r125 8000 lira ya düşmüş onu da alternattif ler arasına koy

ama kawasaki ninja hepsine ağır basar sıfır alırken

Bu fiyata bu makineyi alacağına, bilmiyorum beğeniyormusun ama ybr 250 veya daha az paraya cbf 250 alabilirsin 2. el veya sıfır artık orası da sana kalmış en azından kaliteleri yeter

Cbr 125'lik kullandım.Ancak fiziki ölçülerim nedeniyle küçük geliyor bana

1.90 boy 90 kg.Aslında hiç 90 kg gösteren biri değilim ama boy olunca işte olmuyor.
Nese ben bu motoru almadan önce konuştum arkadaşlarla
Sizlere sorum dediğim gibi fiyat uygun mudur ? Düşer mi ? Taksit yaparlar mı büyük yerlerde?

fiyat normal ama daha pazarlık payı var tabiki max 8200e bayiye gelio bu motor. ama bayininde fazla pazarlık payı yok çünkü o zaman markanın satış politikasını bozmuş olur. taksiti yüzde 90yer yapmıyo artık senet olayı kalktı çünkü ama kredi kartında limit varsa eğer kredi kartına taksit yaparlar vade farksız(mondialde öyle, sen bakma reklamlara, artık senetle uğraşmıo hiçbi bayii)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar