motor alma konusunda yardım...

aylık 500 ytl motora para ayırabilecek bir bütçem var birikmş de yalnızca bir 500 ytl param var şuan için, ( bu parayı kask ve ehliyete harcamayı düşünüyorum) almak istediğim motorsa yamaha xt 125 x veya r

şimdi, ben bu parayı kask ve ehliyete harcamayı düşünüyoırum dedim ama, motorsikleti yalnızca İstanbul teknik üniversitesi kampüsü içinde kullanacağım, burası dağ bayır sayılır, oldukça da geniş bir kampüs, ancak sizce ehliyet veyahutta kask filan kesn gerek varmı ?
ama asıl mesele motoru almak, ya para biriktirip peşin almak gibi bir düşüncem yok, ancak aylık 500 ytl bütçe ayırabilirim rahatlıkla bu motora ve bu şekilde ikinci el bir motoru taksitle almam mümkün olur mu ? bu forumdan bana yardım edebilecek birileri çıkabilir mi _??

evet yazdıklarıma bir düzeltme yapmak istiyorum, kesinlikle kask alacağım, ve kask konusunda da yardım ve önerilerinizi bekliyorum :)
100 mt bile gitsem hatta kaskımı takıcam o derece yani.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi geceler hocam öncelikle şunu söyliim sadece kampüsün içinde binicem hitabı yalan olur daha fazlasını isticeksin emin ol :)

bankalardan kredi çekerek nakit parayla motorunu alırsın bankaya borcunu taksit taksit ödersin.. bu en basit yolu hatta bayram sebebiyle bankalar düşük oranla kredi veriyolar bu imkandan yararlanmanı tavsiye ederim çünkü hcbc bank bile 1.09 gibi bi oranla veriyo diğer bankalarınkini araştırmak lazım...

motor seçimine gelince ne tarz sevdiğine bağlı kros sevdiğini varsayorum; eğer kendine tam manasıyla güvenebiliyosan sadece kampüsün içinde bineceğinden eminsen yamaha dt 125 veyahut honda xt 125 yeteri kadar tatmin edici olacaktır... ama ben trafiğede çıkarım diyosan temiz bi suzuki dr350 tadında bi makina almanı tavsiye ederim...

kask olarak kros kaskmı düşünüyosun?

tavsiyem kros kask değil :mrgreen: çünkü anladığım kadarıyla kros yapmayacaksın bi fullface kask alman daha mantıklı çünkü kros kask aldığında gözlüğünü alman gerekecek ve birde maske alman şart olacak...

lazer, marushin, nolan ve shoei nin uygun kaskları var... daha uygun bişi ararsan zeus lar var ... ama daha uygun arama kask demek herşey demek çünkü daha fazla riske atma kendini

www.feyizoglu.com dan ekipmanlar hakkında fiyat bilgisi edinebilirsin....

mont düşünüyosanda hein gericke kaliteli ve uygun fiyatlı montlar satıyo revit i tavsiye etmem kaliteli ama haddinden fazla pahalı böyle tarz kalite bişi ama uygun olsun diyosanda dainesse den şaşma derim :) bunun dışında delta held gibi uygun montlarda var.. tabiiki feyizoğlunun sitesinde hepsinin fiyatlarını görürsün

GKN

adaşım kardeşim
öncelikle hoş geldin siteye
de
benim annamadıım rüyandamı gördün yav bu saattte:mrgreen:

adaşım kardeşim
öncelikle hoş geldin siteye
de
benim annamadıım rüyandamı gördün yav bu saattte:mrgreen:

abi offline olmuş kaçırdın elemanı :queen:

kafama uyan adam yok zaten sitede fazla :mrgreen:

kendime gazlı motorcu yetiştircektim

yoksa bu tür başlıklara pek cevap yazmam :mrgreen:

abi offline olmuş kaçırdın elemanı :queen:

kafama uyan adam yok zaten sitede fazla :mrgreen:

kendime gazlı motorcu yetiştircektim

yoksa bu tür başlıklara pek cevap yazmam :mrgreen:

eyv. (;

ya kask konusunda hoş olsun hani görüntüsü, rahat olsun çıkarması kolay olsun ve sağlam olsun paraya kıyarım 300 400 veririm gibi duruyor
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44532&ShowPane=1
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43867 mesela ne dersnz??

ayrıca mont filan inceliyeceğim o verdiğin linki ve önerdiğin markaları, bunun yanında , neydi bir adam vardı 2 gn için 450 kağıda bir kurs veren, yanılmıyorsam sabiha gökçende pist filan , onun hakkında ne düşünürsünüz, + benm planım motoru alıp bir sene kullanıp sonra satmak yurtdışı flan var da.
+ şuan işyerndeym gece nöbetim vardı da :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benm planım motoru alıp bir sene kullanıp sonra satmak yurtdışı flan var da.
Eğer yurtdışında uzun süre kalacaksınız, bence şimdilik motor falan almayın; yurt dışına çıkınca alırsınız! Yurtdışında uzun süre kalmayacaksanız, yurtiçine döndüğünüzde alırsınız! Demem şu ki satmak istediğinizde satamazsanız, sıkıntı çekersiniz! Sonuçta sadece kampüs içinde dolaşmak ise amaç, ben olsaydım kros bir bisiklet alırdım!

eyv. (;

ya kask konusunda hoş olsun hani görüntüsü, rahat olsun çıkarması kolay olsun ve sağlam olsun paraya kıyarım 300 400 veririm gibi duruyor
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44532&ShowPane=1
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43867 mesela ne dersnz??

ayrıca mont filan inceliyeceğim o verdiğin linki ve önerdiğin markaları, bunun yanında , neydi bir adam vardı 2 gn için 450 kağıda bir kurs veren, yanılmıyorsam sabiha gökçende pist filan , onun hakkında ne düşünürsünüz, + benm planım motoru alıp bir sene kullanıp sonra satmak yurtdışı flan var da.
+ şuan işyerndeym gece nöbetim vardı da :)

satma konusunda arkadaş doğpru söylüyo kaskları hemen inceleyim

valla hocam marushin güzel ... ben çene açılır kaska sevmiyorum ama diğer kaskta güzel... al birini fazla farketmez sonuçta yüksek süratte kullanmicaksan en baba krossun son sürati 160 olduğu için ses alması aerodinamiğinin mükemmel olması gerekmiyo...

eğitim muhabbetine gelince hiç kasma kendini eğitim konusunda ben sana yardımcı olurum :) kırk yılda bi birine faydamız dokunsun...

ya kafama takıldı şimdi satma konusu xt 125 in ikinci el i mi yok demek hani bu şimdi..
2 ay içinde satabilsem yeter bana :S

yoo ikinci el motorların mzellikle o modellerin fazla piyasası yok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar