- Konu Yazar
Selam. ilk motorumu alıyorum. ehliyet sınavını falan geçtim ama emniyette bekliyor alıyorum yakında ama alsam bile hemen motorun üzerine atlayıp trafiğe zıplamak istemiyorum daha eğitimi alamadım, tamamlayamadım. ama motoru almak istiyorum daha doğrusu bazı sebeplerden dolayı almam gerekiyor hemen. yani ya şimdi ya hiç olayı gibi bişi... yalnız bu satın almak işinden baya korktum dikkat et çok katakulle oluyo kandırırlar diyor herkes. şimdi ben motoru alıp etiler e ustaya oradan da samandıra ya evime nasıl getiricem. biri çıkıp kardeş haber ver ben sana yardımcı olurum götürür getiririz desin artık yeter
ya da başka bir çıkar yol. malesef ki etrafımda motordan anlayan adam yok.bana motorun sesini dinle diyorlar ama hayatında kaç kere motora bindin kaç kere motor sesi dinledin demiyorlar
kibarca düzgünce yardım edenlerin akıl verenlerin yanı sıra ukalaca küçümseyenler de var tabi. herkes anasının karnında öğrenmiş gibi bırak bu işi diyende var. hadi bir yardım... motor kawasaki ninja 250r...