motor alıyorum ehliyetsizim bir yardım

Selam. ilk motorumu alıyorum. ehliyet sınavını falan geçtim ama emniyette bekliyor alıyorum yakında ama alsam bile hemen motorun üzerine atlayıp trafiğe zıplamak istemiyorum daha eğitimi alamadım, tamamlayamadım. ama motoru almak istiyorum daha doğrusu bazı sebeplerden dolayı almam gerekiyor hemen. yani ya şimdi ya hiç olayı gibi bişi... yalnız bu satın almak işinden baya korktum dikkat et çok katakulle oluyo kandırırlar diyor herkes. şimdi ben motoru alıp etiler e ustaya oradan da samandıra ya evime nasıl getiricem. biri çıkıp kardeş haber ver ben sana yardımcı olurum götürür getiririz desin artık yeter :) ya da başka bir çıkar yol. malesef ki etrafımda motordan anlayan adam yok.bana motorun sesini dinle diyorlar ama hayatında kaç kere motora bindin kaç kere motor sesi dinledin demiyorlar :)kibarca düzgünce yardım edenlerin akıl verenlerin yanı sıra ukalaca küçümseyenler de var tabi. herkes anasının karnında öğrenmiş gibi bırak bu işi diyende var. hadi bir yardım... motor kawasaki ninja 250r...

Hem korkuyor, hem bilmiyor, hem ninja 250 aliyorsun hayatta basarilar :))

umarım korkumu anlamışşınızdır, birçok kişinin ben yaşadım bir arkadaşımın başına geldi dediği satışta dolandırılmak.
bilmemek konusunda haklısın ama öğrenmek için çabaladığımı da yabana atamazsın. neyse anlaşılan çok bir yardım olmayacak belli oldu yargılamalar şimdiden başladı :)

Yargilama yok, iyiligin icin...Ben istanbulda degilim olsaydim yardim ederdim, baslayacagin motor sinirli bir baslangic motoru hafife almamak lazim..

Yargilama yok, iyiligin icin...Ben istanbulda degilim olsaydim yardim ederdim, baslayacagin motor sinirli bir baslangic motoru hafife almamak lazim..

işte ihtiyacım olan bu, tavsiye... dostum ki inan ki internetten fotoğraflarına bakıp ben bunu alıcam diyen 16-17 yaşında biri değilim. ne iş yaparsam yapıyım bilinçli yapmak istiyorum araştırmak soruşturmak ve çıkmak istediğim yoldan geçmiş olanlara sormak istiyorum bütün bunların sonucunda cbr250 ve ninja 250 kaldı sonra git üzerine bin bu benim motorum dediğini al dediler dediklerini yaptım ve ninjada karar kıldım yanlış bir seçim mi yapmışım sence? boy:190 kilo:70 - yorumu iyiliğim için yaptığını farkedemediğim içinde kusura bakma malum bunlara çok alıştım herkes laf sokma çabasında

Bu mubarek cuma gecesi ALLAH'a dua et sana hayırlı sağlam bir motor nasip etsin.Ben sana dua edicem kardeşim.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz da nefes al kardeşim bu ne heyecan panik. Aklını başına al vazgeç o 250cc den relax ol biraz. Git bir eğitime falan yazıl şu heyecanını at bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar