motor alirken ehliyet sorunu cikarmi

slm herkeze,
Bir sorum olacakdi. Bayii bana motor satarken ehliyet soruormu?

iyi aksamlar:cherry:

Bayi sana sormaz da sonradan surerken Trafikciler sorabilir cezasida iyi bi de kask yoksa vay haline:pr:

Hayır sormazlar,genelde biz milletçe önce motor sonra ehliyet alıyoruz.Öyleki ben de dahil A2 ehliyet sınavına motorlarla gitmiş hatta büyük ölçüde park sorunu yaşamıştık,kapı girişindeki polisler bile görmezden geldiler..

yardim edenlere tesekürler

polisin görecegi yerde sürmiyecem saten :mrgreen:

yardim edenlere tesekürler

polisin görecegi yerde sürmiyecem saten :mrgreen:

Kardes is degil polis varmis yokmus al sen ehliyetini allah muhafaza ya bi kaza sonra nereye bunu kamu davasi var bi dunya is! isini saglama bagla al ehliyetini gez istedigin yerde ama dikkatli!!!

6 hafta saten türkiyeye gelecem o zaman icinde herhalde ehliyet almam

ama en dogrusu ehliyetle sürmek

Ehliyetsiz sürme. Karşındaki adamın belinde ruhsatsız silah olması ile senin ehliyetsiz motor sürmen arasına fark yok.

Kardes is degil polis varmis yokmus al sen ehliyetini allah muhafaza ya bi kaza sonra nereye bunu kamu davasi var bi dunya is! isini saglama bagla al ehliyetini gez istedigin yerde ama dikkatli!!!

Çok haklı...!

Ehliyetsiz bir kazaya karışman durumunda başın çok ağrır dostum...

Sonuç olarak kardeşim ehliyetsiz al-abilirsin ama sürme.Hadi sürdün kask tak,hadi kaskıda taktın kaza yapma,hadi kazayıda yaptın (Allah Korusun)yaşıyorsan ;polis gelmeden üsküdarı geç.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
osmi zuerst sollten sie führerschein gebennnn :mrgreen:spater können motorrad reiten :)
aber zusammen mit ihrem helm:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
showdown sen ii cocuk ol , osmana uyma tamam mı :p ehliyetini al önce. sonra motor kullan:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar