Motor alınca sigorta-plaka vb. Ücretler

Merhaba diyelim 2.el bir yamaha yzf r125 aldım ne kadar ücret öderim diğelim motoru 8.000 Tl ye aldım üstünde plakalo bir şekilde motoru kendi adıma geçirebilir miyim(16 yaş) zaten olan bir plaka için ne kadar öderim ? Birde sigorta falan derken 8000+ kaç tl cebimden çıkar ? Yardımlaeınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bak kardeşim bugüne kadar hiç bir açılan konuya bu soru defalarca soruldu, defalarca konuşuldu biraz araştırsaydın, forumun arama motoruna baksaydın önce tarzında yorum yapmadım ama senin yaptığın artık ayıp.Anasayfada 4. ya da 5. konu ''2016 Sıfır Motosiklet Plaka-Ruhsat-Sigorta Masrafları''.Adam üşenmemiş senin gibiler için motoru aldıktan sonra gelip buraya konu açmış ki okuyup öğrenesin diye ama sen gelip de anasayfadaki konuları bile okumaya üşenip buraya konuyu açmışsın o konuda cevabı verilen soruyu soruyorsun.Ayıp artık be bir bitmediniz.Al bu da konunun linki eğer konuların başlıklarını okumaya üşenirsen diye atıyorum sana.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/162252-2016-sifir-motosiklet-plaka-ruhsat-sigorta-masraflari.html

Bak kardeşim bugüne kadar hiç bir açılan konuya bu soru defalarca soruldu, defalarca konuşuldu biraz araştırsaydın, forumun arama motoruna baksaydın önce tarzında yorum yapmadım ama senin yaptığın artık ayıp.Anasayfada 4. ya da 5. konu ''2016 Sıfır Motosiklet Plaka-Ruhsat-Sigorta Masrafları''.Adam üşenmemiş senin gibiler için motoru aldıktan sonra gelip buraya konu açmış ki okuyup öğrenesin diye ama sen gelip de anasayfadaki konuları bile okumaya üşenip buraya konuyu açmışsın o konuda cevabı verilen soruyu soruyorsun.Ayıp artık be bir bitmediniz.Al bu da konunun linki eğer konuların başlıklarını okumaya üşenirsen diye atıyorum sana.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/162252-2016-sifir-motosiklet-plaka-ruhsat-sigorta-masraflari.html

Sizde haklısınız ama ben 2.el alınca değişikler olur diye düşündüm bende o konudan hemen sonra açtım bu konuyu yinede özür dilerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

Tamamdır ben başka konularada daha dikkatli bakarak cevabımı buldum

Genel olarak soracağın soru o konu icerisindeyse yazilan konunun basligi icerisine yorum olarak yaz olmadi git ozelden mesaj at burayi fazla kirletmeyelim lütfen gereksiz konularla

Senin cebinden çıkmaz, babanın cebinden çıkar. 16 yaşındaki çocuklar bir şey alabilirmiş gibi konuşmuyor mu acayip ayar oluyorum.

Senin cebinden çıkmaz, babanın cebinden çıkar. 16 yaşındaki çocuklar bir şey alabilirmiş gibi konuşmuyor mu acayip ayar oluyorum.

16 yaşındakilerde çalışabiliyor maaş alabiliyor haberin olsun bura amerika değil 16 yaş altına direk ceza kesilmiyor :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar