motor alımında yardımcı olurmusunuz

slm arkadaslar ailemın istememesı uzerıne motor alamıyordum artık ikna ettim ve alıyorum su an a2 ehlıyetımı alıcam ve 5 bın ytl kadar tabı guzel motor olursa dusunuyorum bu yuzden anlayan arkadaslardan yardım beklıyorum....
şimdiden tskr bu arada 0 arıyorum 2. ele guvenemedıgım için dusunmuyorum

Son düzenleme:
Kardeş ilk önce motordan beklentilerini belirle.Yani performans olarak seni tatmin edecek hızlı bir motor mu,arazide kullanabileceğin cross tarzı birşeymi,enduro mu,chopper tarzımı.
İkinci el almama takıntından vazgeç derim.Kaldı ki motosiklet için ikinci el piyasası o kadar canlı ki...cc artırmak için değiştirenler,tarz değişikliğine gidenler vs.vs.
Forumu iyi takip et ve başlangıç olarak alabileceğin üşük cc li motorları listele.
Ben yerinde olsam ,1-2 milyar daha koyup Honda NX4 falconu düşünürdüm.Belki başlangıç için bu motoru ideal görmeyenler olacaktır ama bence bu motor ile başlayabilirsin.
Ama şunuda söylemekte fayda var,korumalara ve kaskına ayıracağın bütçeye acıma.

ne tarzda alacagına karar ver önce arkadaşım bizde yardımcı olmaya calışalım

slm arkadaslar ailemın istememesı uzerıne motor alamıyordum artık ikna ettim ve alıyorum su an a2 ehlıyetımı alıcam ve 5 bın ytl kadar tabı guzel motor olursa dusunuyorum bu yuzden anlayan arkadaslardan yardım beklıyorum....
şimdiden tskr bu arada 0 arıyorum 2. ele guvenemedıgım için dusunmuyorum

sıfır motorlar.... tercih senin...
bence honda cbr 125cc tavsiye ederim o paraya 600 daha katarsan...
honda-cbr.jpg

2008 MODEL HYOSUNG XRX 125 cros buda 5500
5034950_158508_hqkt963.JPG

qwe3305664_image_HyosungRX125SM-mini.jpg

Son düzenleme:
Motor ve korumalara ayırdığın para oysa önce korumalarını al artanla motor alırsın

ne tarz seviyorsun önemli tabi ama benim fikrimi sorarsan vitesli olsun ve sağlam olması şart acemiliğini atabileceğin bir motosiklet gerekiyo bence 5000ytl yazık etme derim yamaha ybr125 çok güzel başlangıç için üstelik sağlamda.ama daha fiyakalı birşey olsun dersen honda cbr125 derim...tabi benim tercihim ama tarzın önemli

Ben bazen böyle gelip " X milyarım var , Motor alıcam " diye bize yem atıldığını düşünüyorum...

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hyosung al kardeşş..........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen durumunu acıkla biz yardımcı olalım 5000ytl varsa kaliteli kask korumalık vs al 3500 ytl 4000 ytl civarı yamaha honda piaggio kymco hyosung sym gibi markalardan bi motor alırsın ben kanuni hussar kullanıyom fakat sana daha kaliteli bi motor tavsiye ederim..

slm abılerim kusura bakmayın gıremedım 2 gundr cvp yazamandın korumalıkları 600 e ayarladım istedıgım tarzda bole yarıs motorları gıbı gorunen uzun yol yapabıecek guzel bı sey arıyorum ve bu arada honda cbr 125 benımde hosuma gıttı. motorda da 2. el tavsıye edermısınız..

Son düzenleme:
Simdi yaris motoru gibi gozuken ama uzun yol yapabilen... (Bunu simdi alma)

Bence ilk once acemiligi atmak icin alabilecegin kadar ucuz bi motosiklet al(kalan paranı iyi sakla(lazim olucak yeni motor alırken =) veya ekipmanlarını daha kaliteli al) Daha sonra ilk motoru almanla motor hakkindaki dusuncelerin ve isteklerin ortaya cıkar. Siteyide daha cok takip edersin motorun oldugun icin, hangi tur motorun seni tatmin edecegini anlamıs olursun...

Bence ilk motorda sekil semal arama, 2. el butcene uygun cbr125, yamaha ybr gibi 2. el satarkan en az zararla satabilecegin motorlar tercih et....

ok pekı ne tavsıye edersınız

ok bende cbr 125 dusunuyorum seklıde guzel ama uzun yol yaılmazmı

Son düzenleme:
Uzun yoldan kastin 200-300 km ?

Her motorla uzun yol yapılıyo ama o motorun genel amacı uzun yol olmadıgı icin yorucu olabiliyor, ben 125cc 2. zamanlı derbi motorumla 400km yol yaptim alırken yok aman imkansız yapmaz diyolardı.

Simdilik amacın uzun yol degil motosiklet kullanmayı tam ogrenmek olamlı...

abi ben samsunda okuyorum istanbulda oturuyorum ayda bı gelıp gıtcem honda cbr 125 hosuma da gıttı 730 km yol yapılır mı o motorla....
bıde bunu cc v r dıe versıyonu mu war acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar