Motor alımı için yardım!

Merhaba arkadaşlar

Durum su ki, ben motor almak istiyorum butçem 5000 tl civarında ve ilk motorum olacak. Biraz gezindin birkaç motor çarptı gözüme ancak alınabilecek motorlar mı danışmak istedim

Asya ghost 350 2011 model 5000km
Kuba superlight 150 2012
Kmyco Venox 250 2006

ve bunlarla birlikte gittiğim görüştüğüm bayiler chopperların başlangıç için iyi olmadıklarını naked tarzı bir modelle başlamamın daha iyi olacağını söyleyip bir kaç model gösterdiler açıkcası hoşumada gitti modeller.

Asya major 250 2012 1000 km
Kanuni phantom 2012 0 km

Başlangıç için bana yeterli olacak sorun çıkarmayacak motor hangisidir yani sen hangisini tavsiye edersiniz. Eğer bunların hiç biri düzgün değilse sizin önerebileceğin başka bir model varsa duymaktan mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler.

o yazdıklarının hiç birini alma.yamaha ybr 125,tvs apache 150 falan al.

cbf 150 al ikinci el. 3500-4000 civarına alırsın. kalan paranla da kask-mont-bot-eldiven alırsın.
ilk motorunu alırken ikinci el piyasası olan bişe almalısın. asya-kanuni-kuba gibi motorların ikinci el piyasası azdır. zorlanırsın satarken. ve zarar edersin...

Yalnız arkadaşlar ikinci elinin sağlam olması çok önemsediğim bir konu değil uzun süre satmayı planlamıyorum zaten.
Keyifli ve sorunsuz bir sürüş için hangisi en iyisidir bu motorlar arasında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Asya ghost 350 2011 model 5000km
Kuba superlight 150 2012
Kmyco Venox 250 2006
Asya major 250 2012 1000 km
Kanuni phantom 2012 0 km

olur niye olmasın yaa :)

ama asya ghost 350 çok fena kafamı çeldi

Tamam işte ben motorları beğendim ancak merak ettiğim şeyler bunlardı.Dökülüyorsa elbette alınmaz

5000 tl civarında, keyif için kullanabileceğim bir motor arıyorum.

1 yıldır başlangıç motoru araştıran biri olarak sana şunu söyleyebilirim.150cc de alınabilecek,tipi güzel,sağlam,başlangıç için en uygun motor(zevkler renkler tartışılır) bence Apache RTR 150 dir.5000 tl ye kadar bütçesi olan adam bunu alsın,gitsin tekerleri değiştirsin,egsozunu modifiye yapsın binsin ki ben böyle yapacağım.5000 tl den yüksek bütçen varsa ki benim gibi cruiser hastası isen alınabilecek en sorunsuz motor 250cc de S&T Kanuni GV 250'dir.250cc SS istersen Honda CBR 250 vardır.İnan bana 1 yıldır araştırıyorum tam 1 yıldır.Kısacası 3 motor öneriyorum 150 cc için RTR 150,250 cc için Honda CBR 250 veya GV 250.Asya 350 dediğin Regal Raptor'un çakmasıdır ki gidip bizzat Regal Raptor'u da gördüm.Regal Raptor çok kalitesiz,süslü bisiklet gibi ama sağlam bir Çinli olduğu söylenen bir motor ama ben gidip görüp,kaynak yerleri belli motora o kadar para vermem yani Asya dandik ele onu.Kuba Superlight cruiser almama heves etmemi sağlayan bir motor,aşık oldum görünce ama araştırdım:Kötü!Elektrik sistemi,güç yetersizliği vs vs ama tipi 10 numara.Venox ise üretimi olsa Gv 250 yerine düşünülebilecek bir alternatif ama üretimi yok yedek parça sorunu çekersin.Kısacası dediğim 3 modele bak sen,inan daha iyi alternatif yok.Zevkine göre Ybr 125,Cbf 150'yi de ekleyebilirsin.

soa

uzun süre ve 5000 tl diyorsan cevap basit

ybr125
cbf150
apache

başka birşey bakmanı önermen bu seneki motor fuarında vardı asya ghost. durduğu yerde 2 ye ayrılacak gibi duruyor. Sen görüntüye kanma kaliteli olanı al.

arkadaşım motosiklet öyle uzun süre binerim denilen bir şey değildir. ben 6 aylık motorcuyum. ben de bir motor alır uzun süre binerim diyordum.
bir süre sonra gücün sana yetmediğini anlıyosun. ben şimdi para ayarlamaya çalışıyorum motoru büyütmek için. onun için dedim sana cbf150 diye.
kaldı ki bir arkadaşımızın dediği gibi uzun süre bineceksen de çinli alma. fiyatları hemen hemen aynı. neden çinlide ısrar ediyorsun anlamak mümkün değil.
3 tane başlangıç motoru vardır çok tutulan ve ikinci el piyasası iyi olan.
ybr125 tvs150 cbf150 bu üçünü incele hangisini istersen al.
motorun ikinci elinin kuvvetli olması senin zararına değildir. paraya ihtiyacın olduğu zaman zarar etmeden kısa sürede satabilmeni sağlar.
ne arkadaşlar biliyorum motoru alıp 1 ay sonra sıkışıp satmaya çalışan...
bu 3 motorun tartışıldığı sayfalar var. onları incele Harun. hangisi kafana yatarsa onu al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar