Motor alıcam

slm beyler ben aranıza yeni katıldım.Hemen konuya gireyim
1 senedir motosikletlere ilgim oldukça arttı ve kafaya koydum bir yamaha 600 rr motor alıcam.fakat daha önce sadece mobilet kullandım oda fazla değil.
iyi bir motor kursuna yazılacam ve kurs sonunda da hemen almayı düşünüyom.
işte asıl problemn burda.aldığım eğitimle 600 cc lik bir motoru kullanabilirmiyim.benim amacım zaten hız yapmak değil.motoru alıp yavaştan yavaştan işi kavramayı düşünüyorum.
YARDIMCI OLURSANIZ çok sevinirim yardımca olanlara şimdiden TEŞEKKÜRLER...

ufac bi cc yi tercih etmişsin ..sanırsam zorlanabilirsin hafif ve küçük bi makinadır 600rr lar ..

yaramaz yani 300 bile yapmıyo yeni başlıyan birine yetmez bence.....

motoru alıpta hız yapmıcam diyen olur ama yapar:) alabilirsin elbette...ama ilk işin 250 lirana kıyıp hondanın eğitimlerine katılcaksın...orda seni motordan bile düşürcekler....ama çıktığında 600 lük motoruna daha bir güvenle biniceksin....hyrlısı olsun

CBA

Bencede 600 alma 1000 al kardeş..

Son düzenleme:
yok yok bence al bi SUZUKİ HAYABUSA yeni başlayan için gerçekten çok ideal bir motor,hem bak HAYAL BUYSA al sana işte HAYABUSA....:):):)(sadece espriydi)

Arkadaşım önce eğitim almak istediğini yazmışsın,hele önce bi eğitimini al,orada sana ne ile başlaman gerektiğini telkin edeceklerdir.

Motor almadan önce kask-dizlik-eldiven-korumalı mont al:cat: kaportanı oluştur,sonra da ALLAH a emanet ol...:rendeer:

bende gecen gün harley gsx 600R alcaktım karşı çıktılar bana:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

ufac bi cc yi tercih etmişsin ..sanırsam zorlanabilirsin hafif ve küçük bi makinadır 600rr lar ..

yaramaz yani 300 bile yapmıyo yeni başlıyan birine yetmez bence.....
:queen::queen::queen:
Öncelikle aramıza hoşgeldın, umarım ıyı vakıt gecırırsın:rendeer:
Mobiletten 600 cc geçmek bence pek ıyı olmaz:silent:
Sana önerim 301 MZ'le acemiliği atıp, iyice alısana kadar 600 cc önermem!!! Hız yapmam 80'ine geçmem diyenlerı cok gordum, meğer 280!ini geçmezlermiş Önce kaplumbağayla basla sonra ata sonrada R_6.
Kursatı vereceklerı egıtımler genelde Scooter motosıkletlerı Seçim hakkı senın şimdiden hayırlı ugurlu olsun, tekerın düz bassın:rendeer:

Güzel arkadasım;

600 Lük bir motor; yeni baslayan birisi için fazla değil; cok fazla gelir... daha düşük bir motor ile baslangıcını yapman daha mantıklıdır. Hyosung GT 250 R bakabilirsin; hem uygun hem 600 lüğe gecis motoru :bounce:

Benzine habire zam yapılırken ve sadece moped tecrüben varken iyi cesaret hayırlı olsun.:)

ilk mesaj olarak bu tur mesaj yazan arkadaslara ne dıye cevap yazıyorsunuz sıte halkı belkı dalga gecıyor sızınle ,bole yazıp ortaya laf atıp hala ortaya cıkmayanlar var.bırakın muhattap olmayın para onların zevk onların hayat onların bu tur ilk mesajları hala kaleye alıyosunuz ya sanırım bu polemikten konusmaktan hoslanıyorsunuz..

ilk mesaj olarak bu tur mesaj yazan arkadaslara ne dıye cevap yazıyorsunuz sıte halkı belkı dalga gecıyor sızınle ,bole yazıp ortaya laf atıp hala ortaya cıkmayanlar var.bırakın muhattap olmayın para onların zevk onların hayat onların bu tur ilk mesajları hala kaleye alıyosunuz ya sanırım bu polemikten konusmaktan hoslanıyorsunuz..

belki bu yanlış karardan döndürürüz diye uğraşıyoruz.Bu adamlar 600cc motorla başlıyorlar sağda solda kızlara hava atıyorlar motosiklet camiası olarak sapık oluyoruz.Gidip 300 km ile kaza yapıp ölüyorlar motosiklet tehlikeli oluyor örnekler uzatılabilir ancak bu tipler yüzünden almadığımız kötü sıfat kalmıyor bu yüzden bu arkadaşlara cevap yazıyorum ve diğer arkadaşlarında bu yüzden yazdıklarına inanıyorum.

Yapılan garip garip yorumlardan sonra "alın forumunuzu başınıza çalın" deyip gidip 600cclik motorunu almış olabilir mi o arkadaşlar?

Bence kinayeyi bir yana bırakıp adam gibi anlatmak lazım bariz bilgiye ihtiyacı olan bu arkadaslara.

Bu arada her 600cc motor aynı değildir. Mesela pekala BMW 650GS ile başlanabilir.

Son olarak gsxr 750 ile başlayarak gayet düzgün kullanan arkadaşım var. (Bunu yeni başlayanlar lütfen tavsiye ediyorum gibi almasınlar. Kullandığınız motora hakim değilseniz hayabusa ile bile zevk almazsınız. Motor sizi sürer şaşırırsınız :p )

Bir arkadaş önce kursa git sonra ne alacağına karar verirsin demiş. Buradaki en iyi tavsiye bu. Motorun üzerinde birkaç yüz km yapmadan insan ne tür motor isteyeceğinden emin olamıyor. Bu yüzden ilk motora çok fazla para vermeyin. Hemen değiştirmek ister zarar edersiniz.

oktay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar