Motor alıcam yardımınıza ihtiyacım var !

Arkadaşlar herkese merhaba.
Uzun zamandır motor almak istiyordum 13 ve 18 yaşalarım arasında scooter ile kuryelik yaptım 5 senem motor üstünde geçti şimdi 23 yaşındayım ve artık istanbulun toplu taşıma ve trafik sorunundan bıktım usandım ve motor almaya karar verdim.

Bugüne kadar hiç vitesli motor kullanmadım ve kullanmak da istemiyorum oldukça üşengeç bir insanım. Vitesli motor kullanmanın daha güvenli ve daha keyifli olduğunu uzun süre bu forum sitesini okuyarak öğrendim ancak hala otomatik vites motor almak istiyorum.

Hem otomatik vites motor istiyorum ayrıca da scooter olmasın istiyorum bu konuda baya araştırdım küçük motorlu 150 250 cc arası aklımda kalan 2 adet motorda yoğunlaştım bunlardan biri forum sitesindeki çoğu kişinin sevmediği dorado poseidon diğeri ise kanuni deer 15. Kafamdaki soruları tam çözemedim poseidon için yedek parçasının bulunmadığını söylüyorsunuz ancak yedek parçalar ankaradan bir günde geliyor. deer 152 için se daha çok tavsiye görüyorum fakat onun içinde ileride satamama ve yedek parçanın pahalılığı gibi olumsuzluklar var.

Sizden tavsiye evden işe işden eve gidebileceğim bir motor istiyorum scooter olmayacak ama otomatik olacak bu tarzda bildiğiniz motor varmı yada poseidon veya deer 152 yi tavsiye edermisiniz lk defa bu tarz bir forum sitesine üye oluyorum burdaki insanlar birbirlerine çok yardımcı oluyor bende bu yardımınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Mersin İl Temsilcisi
iki otobus bileti olsun
En onde olayim ama dofor gormesin
Yan yana olsun ve ikisi de cam kenarinda otursun,
Yer cekimsiz ortamda cilek yoyeyim ama kivi tadi gelsin... ( sonuncusu cem yilmaz )

https://youtube/n6nfW7LbFMw" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Africa twin 1000 2016 tavsiye edebilirim, honda dn-01 de olabilir.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumun için ama bunlar çok büyük motorlar bana küçük lazım fiyat olarak da daha ucuz

Mersin İl Temsilcisi
Teşekkür ederim yorumun için ama bunlar çok büyük motorlar bana küçük lazım fiyat olarak da daha ucuz

Hocam, mecburen en genis tekerli scooter alacaksin...
Ya da mobylette :)

Bir ara bir kac model geldi cinden ama neden tutmadi bilmiyorum.
Oysa buyuk bir grup bunun hayalini yasiyor. Iyi arastirin..

Başlığı görünce direk "Bende de para yok abi başkasına sor" diyecektim ki, durum o değilmiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar