Motor alıcam yardım edermisinizz

Benim fikrim, senin için kıssa ne ise; motor gücü mü?, estetik güzellik mi?, teknik kıyaslama mı?, öncelikle ona karar vermen..

Benim fikrim, senin için kıssa ne ise; motor gücü mü?, estetik güzellik mi?, teknik kıyaslama mı?, öncelikle ona karar vermen..

benim 150 scooter ım var şehiriçi işlerimi onla hallediyorum ben bunu şehirlerarası gezmek için alıcam hızla işim yok sürüşü rahat olsun birazda estetik görünsün:cherry: benim derdim bu xj6 4 silindir uzun yolda daha rahat gider diye düşünüyorum arkadaşlarda kawasakide cok güzel motor diyorlar arada kaldımmm

er 6 n kullanmıştım geçen sene inanılmaz seri tabi yamahada aynıdır zaten çok yakın tercihler kalite serilik parça sorunu olmaması ikisinde de aynı ama kawasaki yinede çok hırçın agresif duruyor bence yamahadan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha da oldukça şekilli hatta kawadan daha afilli bence, zevk meselesi tabii :cherry: touring seçersen her yerde rahatlıkla kullanırsın bence xj6 yı al düşünme bile :cat:

o lımıtınle daha cok kafan karısır cünkü iyi bir lımıt seceneğin cok ama ıkısı arasında tercıh dıyorsan kawasakı derım:cat:

ikisi arasında sececeksen ben xj6 ya vurulmustum... o derim ama uzun yol için touring modeller bakman daha amaca uygun olur.

kawa çok küçük duruyo.
bi kere kullanma fırsatım oldu bana küçük geldi.
bilmiyorummm

yamaha güzel duruyor fakat 2 side yorar rüzgardan 160 ı geçemezsin ama zevk senin

4 silndir daha ses bakımından zevk verir

Son düzenleme:
Spor -tuning tarzı birseye bakmanı öneririm ikiside şekil olarak super ama şehirler arası uzun yol hızlı gitmesi için pek uygun olmayabilir.

16.000 liraya Fazer'ın kralını bulursun üstelik 98 hp neden pahalı geldi anlamadım illaki sıfır alıpta birsürü vergi ödeme gene de para senin sen bilirsin.

16.000 liraya Fazer'ın kralını bulursun üstelik 98 hp neden pahalı geldi anlamadım illaki sıfır alıpta birsürü vergi ödeme gene de para senin sen bilirsin.

yok 0 olucak illa ben oyle al sata gelen biri değilim bi kere alırım kullanırım sonra satmamda bi köşede durur oyle eger binmezsemm::cheeeeer

yamaha güzel duruyor fakat 2 side yorar rüzgardan 160 ı geçemezsin ama zevk senin

hız yapmayı sevmiyorum zaten benim için en önemlisi uzun yola gelmesi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar