Motor Alıcam 2 motor kaldı yardım!!!

Arkadaslar motorsiklete yenı basıyorum..Motosikleti yenı alıcam

Mondial 125mg sport ayda classic

Kuba çita 125

Arkadaslar Bunlardan Baska Moto onermeın lutfen Cunku bu 2sınden bırını alıcam hangısı artıları eksılerı nedir?

lutfen yardım???Bide kask onerınız?_??

bence mondıal al derim neden dersen ikinci eli rahat satarsın gibime geliyor kuba ahakkında birşey bilmediğim için yorum yapamam ama bundan önce iki ad mondıal sahibi oldum rahat aldım kolay sattım kendimden biliyorum :)

0 mi alıcaksn o onemli cunku 0 alıcaksan baska motor oneririm o paraya 2. el olarak ama 2. el alıcaksan ben sana ozellikleri soyliyim sen sec
kuba cita 125 daha kaliteli malzeme vb. olrk vede yeni kasalarda balansor tknolojisi var vibrasyon 0
mondial daha kolay satabilrsn kuba ya gore haliyle yedek parcalar daha ucuz olur ama arada pek fark olmaz yani eger diyosan satmak icin acele etmem ozmn bnce kuba al derim cg 150 modelinede bir bak derim piyasası aynı hem 150 cc daha ii
bide servislerde onemli nerede oturuyorsn hangisnn servisi sana yakın hangisinde yedk parcaları temin edebilrsin fln

0 alıcam ve kubalarda vitesin hepsi asarı dogru olmasın bı dezaavantjı veya avantajı varmı

0 alıcaksan o paraya 2. el mondial 125 mh drft veya 150 mcx fln oneririm 2 motordanda daha iidir ve temiz gzl 3 4 binde bulursun hemde
vites hepsinde standarttır kim soyledi sana bunu :S

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

kask olarakta ls2 oneririm

100 lük al.. silindiri honlatıp 125-150 yaptır.. .. Ben Kanuni Breton derim..görünüş daha iyi.

yok silindir falan ugrasmam mondıal daha kalıtelı gelen yorumlara gore

Mondial MG 1 kere kullandım pişman oldum halk dilinde debriaj kolunu sonuna kadar basıp gazı kökleyip devir kestirmeyi denedim kesiciye girdi fakat o kadar titreşim varki normal giderken gazi biraz aç 30 dk sürsen için dişina çıkar çok titreşim var ben katlanırım diyorsan al mg ama arkadaşların dedigi gibi kuba daha avantajlı yada onun yenıde al bır 100 cc cub ful asagi vitesleri debriaj derdi yook vitesi nasil cekecektim yok hem vites göstergesi var hemde yakıt yakmıyo kokluyo tabiki sen bilirsin ben sadece kendi fikrimi söyledim ama ilk motorun ise asla MG yi önermem 100 Cub alman daha avantajlı olur hem bandrolleri daha ucuz

Mersin İl Temsilcisi
100 lük al.. silindiri honlatıp 125-150 yaptır.. .. Ben Kanuni Breton derim..görünüş daha iyi.

ya kardeş, sana bişey dicem ama kırılma...
motosiklet formunda kafes resmini avatarda paylaşıyorsun...
bence çok saçma... kural yok ama, bence çoook saçma :)

2500'e mondial mx grumble al, 2400 falandır bayilerde, pazarlıkla dahada indirirsin yani.

Niye illa titrek makine almak istiyorsun..Salcano wolf baksana.cok gzel alet. titresim yok bindim,ybr den rahat.

Ama adamın bütçesi 2500 lira, salcano wolf'a yetmiyor ?

İlla 0 almasına gerek yok,2 el ilanları salcano forumuna versin illa söylerler.. hem plakadan kurtulur..pulu yatmıs olur.sadece sigorta yaptırır.hem titresimsiz hemde yedek parcası bol motora biner.. Meric abi sattı dün pirelli lastik tur camı. canta 7000 de

Merhabalar, 2500 bütçen varmış kardeşim, benim tavsiyem benim motorum olacaktır :) mg deluxe...artan parayla da hali vakti yerinde bir kask alırsın hem.

Söylediğin iki motordan başka motor önermememizi istemişsin ama, mg sport mg classic demişsin, benim seçimime bu kadar yaklaşmışsın dayanamadım o yüzden :)

Söylediğin motorlarda disk fren yok ve çok sıkıntı çektiklerini söylüyor insanlar, ama bunda da disk fren var ama diskten sürekli cik cik cik diye ötme sesi olması riskin var, onu da söyliyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar