Motor alicagim, Su ilana bir göz atarmisiniz?

ne kadar ekmek o kadar köfte hocam o paraya pegaso alınır fakat ben servis ağı ve yedek parça olayını biraz araştır derim satan adam bulunur bol bol der ama sen kendınde bi araştır derim

Göz attım :) Tipi güzeL ; Modeli de güzel... Fiyatı da normaL :p

Polis motoru diyor ben hiç böyle polis motoru görmedm :silent: Servislerini de görmedm !

aprilla Almanyada çok duyulmus bir motorsiklet ama yedek parçası nasıldır Türkiye'de yaygınmıdır

Yedek parca derdi Aprilianin Motomaxtan Fergoya gecisi ile son bulmustur, diye ögrendim. arti 2000 e Kadar BMW F650 parcalari da Borusandan temin ediliyormus...
fiyata gelince: motomaxin yedek parca politigi (cok ama cok pahali ve az bulunmasi) yüzünden türkiyede Aprilia tutulamadi, Fergoya gecmesi beni cok sevindirdi bu yüzden.
Fakat 1997 model Transalpe verecegim para ile 2002 model daha ucuz, enjeksionlu avrupa mali Aprilia almayi tercih edicegim galiba.

Bence de bu motorun sana öyLe büyük sorunlar vereceğini sanmıyorum... 2002 model de cok cok eski sayılmaz... Sen bu motoru alırsın gibime geliyor :cherry: Bi kere ısınınca ister istemez alıyorsun zaten :)

Motosikletin sonradan boyanmış olması huylandırdı beni... Renk yenilenmemiş, değişmiş tamamen... :silent:

ha ha.... evet cakalaz, insan birseyi beyenir sonra dönüp durur, kendisini deli eder ve sonunda ilk beyendigine yine karar kilar.. garip ama gercek.
Pegaso yu ve Transalpi deneme sansim oldu, Transalp bir efsane... 120 000 kilometre olanini gördüm! fakat yolda tepkileri cok sert ve isini cok ciddye alan bir motor türkiyede tutuldugundan deyerinden cok pahaliya satiliyor, Pegaso ise tepki vermeden evvel bunu sana net bir sekilde hissetiriyor, viraj veya fren hatalarini seni korkutmadan affediyor.

valla bi abim 2003 ünü 11 buçuğa aldı 22000 km de,bu fiyata kaçırma derim parça sıkıntısı da çekmessin zaten kolay kolay sanayi görmessin..

Bu motoru bi bayan arkadaşım da cok beğeniyor ve yurt dısından aLığ türkiye ye getirmeyi düşünüyor... Cok güzeL ama fiyat farkı var tabi :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel ve bakımlı motor, üstelik temiz gözüküyor, ve masrafta yapmadan binersin, İlk kuralı unutma İyi bir Ustaya göster

Aıma niyetin çok ciddileşirse iyi ve bu motoru daha önce görme ihtimalinin düşük olduğu bir ustaya kontrol ettirmeni tavsiye ederim.Aynen gittardando'nun şüphesi bendede mevcut.

Motosikletin sonradan boyanmış olması huylandırdı beni... Renk yenilenmemiş, değişmiş tamamen... :silent:

Bence hiç kaçırma derim benim f650 ile aynı ayarda bi motor kolay kolayda sorun cıkarmaz. modelide fena değil ama almadan önce yanında anlayan biriyle git ve ruhsata filan dikkat et dostum

Bide yedek parça konusunda biraz sorun yasayabilirsin bmwf 650 ve pegasoyu karşılastırdığımız zaman aprilla yedek parçada cok kazık gercekten arıza yaparsa yandın benim bmw den önceki motorum pegasoy du ama bmw den daha cok keyif alıyorum.

Son düzenleme:
abi kelepir gibi duruyoda, kıllandım ben biraz. senide kıllandırmış gibi olmayımda, sakat bişiy var. burnum iyi koku alır.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Neden boyandığı daha önemli bir soru, ciddi bir kaza geçirmiş olabilir. Durduğu yerde üstüne kamyon çıkmış olabilir vs. Birde çok detaylı ilanlardan ben her zaman kıllanırım, eğer mal temizse satıcının övmesine çok gerek kalmadığı için.

telefon actim hocam adama,
40 yaslarinda bilincli birisine benziyordu,
eski kirmizili cift rengini beyenmedigini ve orjinal boyanin soluk oldugunu söyledi.
Iran Touruna hazirlanirken 3 seneligine yurtdisindan is teklifi geldugu icin, motorun bu tura tamaman hazir oldugunu ve acilen satmasi gerektiginden saticagini söyledi.
Yalniz pegaso hakkinda cok bilgi toplayamadim, aramizda Aprilia Pegasi i.e Enjeksiyonlu modeli hakkinda fikir olan varmi? gercekten 6 bin kmlik bir tura cikabilenecek bir motormu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar