motor aldımmmm..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkasım motorun için hayırlı olsun demek isterdim fakat goruyorum ki son derece bilinçsiz bir kullanıcısın. Motor hayalini gerçekleştirmen çok ama çok güzel bir durum ve anlatılmaz yaşanır. Fakat Daha ilk deneyimlerinde amacları şehir içinde sıkışık trafiklerde rahat rahat ilerlemen maksadı ile üretilmiş bir scooter tipi motosikletle, altında race makina varmış gibi basarsan ve tecrubende yoksa kazalar büyük bir olasılık ile kaçınılmazdır. Gordugume gore foruma daha öncelerden üye olmuş birisin. Hiç mi okumuyorsun, hiç mi duymuyorsun yazılanları, konuşulanları. Kendi hayatın için konuşmuyorum. Başka insanların hayatları için konuşuyorum. Sen hiç bir şekilde insanların hayatını kendi zevklerin için riske atamazsın ! İşin traji komik tarafı kazadan zevk almış gibi gorunuyorsun ! Senin burada arkadaslar motoruma nihayet kavuştum, fakat bir anlık bilinçsiz davranarak gaz açtım ve motorumu amacı dışında kullanarak kaza yaptım ve bundan çok büyük ders çıkarttım diyerek örnek teşkil edeceğine, bu tip bir konu açmış olman çok acı. Senin adına üzülüyorum. Umarım sende bilinçlenirsin ! Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu dediklerim sadece motosiklet değili her araç içindir. Umarım demek istediğimi anlamışsındır. İyi günler.

dediklerinin hepsi doğru fakat motorsiklet de acemi değilim fazla olmasada 1,5 - 2 snedir abimin motorun kullanıyorum cok kaza atlattım ama kaza yaptıkca anlıyorsun nasıl kullanacağını hatalıyım hep de hatalıylıydım kötü örnek olabilirim belki amamotor sürmeyi bildiğinde güzel bilmediğinde felakettir sonucta 2 tekerlekli bi alet yani hicbi can güvenliğin yokk..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen de benim gibi heyecanlısın anlaşılan.

Hayırlı olsun dostum,dikkatli ol.

Kaskını,eldivenini ve dizliğini tak mutlaka.

öncelıkle hayırlı olsun motorun hep arkasından ALLAH kaza bela vermesın temennısınde bulunurum. yınede öyle olsun ama yapmışsın kazanı ALLAHbeterınden saklasın DIKKATLE OKUMANI İSTERİM . büyük oğlum 10 yaşında denızden korkar ortanca oğlum dırek dalar 4 yaşında yüzme bılmez korku nedır onuda bılmez gözüde karadır .ben en cok ondan korkarım hep ona dıkkat ederım .bu yazx öğretcem tabii ama nafıle onunla cok uğraşacağım motora kendi basına bınıyor motoru sallamaktan orta ayağını kırdı .ona göre durduğu yerde gıdıyor cünkü dıyeceğim şu bazılarının kanı cok kaynar onun icin motorun frenlerıne basmayı bildiğin gibi kendi nide frenlemeyi bileceksın nacizane abi tavsıyesı

öncelıkle hayırlı olsun motorun hep arkasından ALLAH kaza bela vermesın temennısınde bulunurum. yınede öyle olsun ama yapmışsın kazanı ALLAHbeterınden saklasın DIKKATLE OKUMANI İSTERİM . büyük oğlum 10 yaşında denızden korkar ortanca oğlum dırek dalar 4 yaşında yüzme bılmez korku nedır onuda bılmez gözüde karadır .ben en cok ondan korkarım hep ona dıkkat ederım .bu yazx öğretcem tabii ama nafıle onunla cok uğraşacağım motora kendi basına bınıyor motoru sallamaktan orta ayağını kırdı .ona göre durduğu yerde gıdıyor cünkü dıyeceğim şu bazılarının kanı cok kaynar onun icin motorun frenlerıne basmayı bildiğin gibi kendi nide frenlemeyi bileceksın nacizane abi tavsıyesı

tavsiyen icin saol abicim allah analı babalı buyutsunn

öncelıkle hayırlı olsun aman dıkkatlı olalım kardes gecmıs olsun

hayırlı olsun arkadaşım hemde çok hayırlı olsun ki bi daha kaza bela görmeyesin aman dikkat

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlıolsun kardeşim :) ama sen neyaptın hemen öyle :mrgreen: bunlar tecrübeyi arttırır aslında yeterki ders almayı bil :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar