motor aldımmmm..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar sonunda alıcam alıcam dedim ve mondial 151 rs aldıum 2006 model motor ama daha 3000 km de kırmızı dehset bise motorla 100 ü görebildim ve aldığım saat icerisinde kaza yaptıım cok fena bi kaza yaptım ama motorda ufak bi cizik var :silent: o nası olyo yha bndede hicbise yok ama :mrgreen::queen:

m.s

Hayırlı olsun kaza içiin geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...

dıkkat et dostum.dakka bır gol bır yapma.bıraz alıs motora sonra gazlarsın.motorun sakası agır olur.gecmıs olsun.

hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer::rendeer:
aman dikkat et huyunu suyunu bilmediğin motorla hız denemesi falan yapma. alış motora önce tanı makinayı:cat::cat:

oncelıkle hayırlı olsun sonrada gecmıs olsun kardesım dıkkat et.motor ne olursa olsun motoru tanımadan anlamadan cok fazla artaksıyona gırmeye calısma soledıgın motorun sanırım sıtede de ılanı var.neyse tekrar hayrlı olsun...

o motorla 100 görürsen kaza yapmak imkansız,geçmiş olsun dikkat edelim arkadaşlar ::stretche

Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun diyeyim o zaman.

Aman dikkatli ol.:cat:

Evet hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. Korumasız çıkma sakın yola gideceğin yer 100 metre bile olsa

öncelikler hayırlı olsun!..:cat: sonrasında geçmiş olsun!...:pale: hızdan ziyade güvenli ve zevk alarak motorsiklet kullanmak önemli!.. lütfen dikkat!...

bu kadar kucuk yaralar almadan kurtulduna dua et gecmıs olsun daha dıkkatlı kullan derım alısana kadar motoru bı tanı huyunu suyunu ona gore hız yap

Hayırlı uğurlu olsun tanımadığın motorla çok basma:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun hız felakettir:mrgreen:

kaza iii dir cesaretli olursun bendede öle oldu çok geçmiş olsun:((

arkadaşım sanki motoru bize aldın
desem olmaz tabi
ilk motor ilk aşk
uzun yolda yaşlanın

slm arkadaşlar sonunda alıcam alıcam dedim ve mondial 151 rs aldıum 2006 model motor ama daha 3000 km de kırmızı dehset bise motorla 100 ü görebildim ve aldığım saat icerisinde kaza yaptıım cok fena bi kaza yaptım ama motorda ufak bi cizik var :silent: o nası olyo yha bndede hicbise yok ama :mrgreen::queen:

Arkasım motorun için hayırlı olsun demek isterdim fakat goruyorum ki son derece bilinçsiz bir kullanıcısın. Motor hayalini gerçekleştirmen çok ama çok güzel bir durum ve anlatılmaz yaşanır. Fakat Daha ilk deneyimlerinde amacları şehir içinde sıkışık trafiklerde rahat rahat ilerlemen maksadı ile üretilmiş bir scooter tipi motosikletle, altında race makina varmış gibi basarsan ve tecrubende yoksa kazalar büyük bir olasılık ile kaçınılmazdır. Gordugume gore foruma daha öncelerden üye olmuş birisin. Hiç mi okumuyorsun, hiç mi duymuyorsun yazılanları, konuşulanları. Kendi hayatın için konuşmuyorum. Başka insanların hayatları için konuşuyorum. Sen hiç bir şekilde insanların hayatını kendi zevklerin için riske atamazsın ! İşin traji komik tarafı kazadan zevk almış gibi gorunuyorsun ! Senin burada arkadaslar motoruma nihayet kavuştum, fakat bir anlık bilinçsiz davranarak gaz açtım ve motorumu amacı dışında kullanarak kaza yaptım ve bundan çok büyük ders çıkarttım diyerek örnek teşkil edeceğine, bu tip bir konu açmış olman çok acı. Senin adına üzülüyorum. Umarım sende bilinçlenirsin ! Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu dediklerim sadece motosiklet değili her araç içindir. Umarım demek istediğimi anlamışsındır. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar