motor aldım

selam, sonunda motorum oldu. Scarebeo 200, sıra kask, zincir, bellik vs. de. Bana yardımcı olur musunuz? Zira gecenlerde bir arkadasın f650 si çalındı. Nasıl korumak lazım çünkü açıkta kalacak evin önünde. Bir de kask uygun fiyatlı nerede bulurum. Magazada sordum 390euro dediler. 2 kişi göçeriz valla... :pr:

hayırlısı olsun.. kazasız belasız ...
Kask için Kadıköy- :bounce: intaşlarda çok pahalı ise sirkecideki motosikletcileri deneyebilirsin.

hayırlı olsun...

sirkeciye bak 100-200 euro arsı öok güzel kasklar var..bende ordan aldım airoh marka yarım ve camlı 150 euro ya almıştım.çok memnunum...

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Disk kilidi tavsiye ederim çok da pahalı değildir :bounce:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hayırlı olsun en ucuz koruma yolu disk kilidir ama ne kadar korur tartısılır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla hocam bence alarm taktır , disk kilidi , vede halat al eğer dersen bunlar ztn 350-400 milyona yakın para tutuyor git ozmn isviçre sigortadan kaskolat

hayırlı olsun.motoru kapalı bir yere koymaya çalış.aylık kirası neyse ver.son zamanlarda hırsızlık olaylarında artış var.

jawa' Alıntı:
hayırlı olsun.motoru kapalı bir yere koymaya çalış.aylık kirası neyse ver.son zamanlarda hırsızlık olaylarında artış var.

jawa hocam ne zamandır gorusemıyoruk hıc mesaj atmıyorsun yaws ,,

bu arada kasko motorun parasının yaklasık %10 fiyatını alıyor

pahalıymış. ben gecenlerde 2mtlik celik halat şeklinde kilit aldım, bir de branda. Bizim sitenin guvenlik görevlisinin kulübesinin önüne koyuyorum motoru. Biraz zor ikna ettim ama olsun.
şimdi sırada kask, bellik falan var. Özellikle kask için internetten araştırma yapıyorum. Sanırım full face almakta yarar varmış. Bu arada nolan ve kbc nasıl mrkalar?

kbcyi bilmiorum ama bu benim cahilliimden kaynaklanıyo olabilir :) ama nolanın da çok i marka olduğunu biliorum ama tabi her markanın her modeli aynı değildir,benden çok bilenlerden gelen önerileri daha çok dinle

kasko diosunuz da 250ccnin altını kasko yapan babayiğit şirkete rastlamadım, anadolu buluşmasında kaan axa oyak'ın numarasını vermişti ama sonuçta motor ehliyeti olmayınca kasko bi işe yaramıyo die hala aramadım

güvenliğin önünde durması bi derece caydırıcı ama hırsızlığa karşı hiçbişi kesin çözüm değil ki, eğer var ise çalınma ihtimali hep olur, çalınmaması için sadece olmaması yeterlidir :farao:

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız sürüşler motoruna dikkat et. :farao:

hayırlı olsun dostum yeni motorun inş. kazasız belasız sürüşler de bulunursun :p

speed değişik yerlerde arasıra yazıyorum ama sen herhalde geyik muhabbeti yapmaktan göremiyorsun :cherry: şu 125 lik aprilia yı alda görelim seni meydanlarda :queen:

kask için schuberth dicem başka bişey demicem!

jawa' Alıntı:
speed değişik yerlerde arasıra yazıyorum ama sen herhalde geyik muhabbeti yapmaktan göremiyorsun :cherry: şu 125 lik aprilia yı alda görelim seni meydanlarda :queen:

sayısal yakında cıkacam hocam ozaman alırız heuheu senide jawadan çeker alırık sana bi tane honda goldwing yakısır hani :)

ne goldwing'i yav?nerden çıkardın, ben sevmiyorum ağır motorları.para olsa zx 10r alacam.hemde yeşilden vaz geçtim, siyah ta karar kıldım.
sayısaldan para çıkmaz speedcim.hiç boşuna hayal kurma.okuyorsan derslerine sarıl.okumuyorsan bir an önce iş bulup çalış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
motoru biraz hırpala ki külüstür görünsün,inan bana kimse el uzatmaz :thumright: hadi hayrını gör

motorun ilk önce hayırlı olsun.... motorcunun en büyük dertlerındendir bu çalınma işi.. helede arabalar bile çalınıyor ki bu daha basit iş..(motor çalma).. en iyisi imkanın varsa arazinin geniş ve sana ait olması bir kulube yaptır... apartman bolgesınde ısen apatmanın en alt katı (kepenkli dükkan)oraya koy... ben şimdiden düşünüyorum eger motorum olursa ne ederım.. her yer bina..mubarek:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar