motor aldım herk 200ss

arkadaşlar alalı 2 hafta oldu herk 200ss tabi motorun üstünden inmediğim için siteye girip yeni bir forum açamadım biliyorum şimdi neden çin malı motor aldın diyceksiniz ama ne yapıyım ögrenci adamım taksitle almak zorunda kaldım ruhsat filan hepsi 3500 ytl tuttu yorumlarınızı bekliyorummm :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun ....kazaasız belasız binmen dileğiyle.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
foto olsaydı iyi olurdu yaa,
beğenerek isteyerek aldıysan,gerisi hikaye.keyfini çıkarmaya bak
ee hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

motordaki iyi yada kötü izlenimlerin nedir bize biraz bilgi verirsen vede bir kaç foto koyarsan çok güzell olur

ALLAH KAZADAN BELADAN SAKLASIN ALLAH DAHA İYİLERİNE BİNMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle:cat:

motrda ki sorunlar biraz beni üzdü ilk olarak ateşlemede sorun yaptı yzaktan kumanda dan açık unutmuşum kontağı ondan bide gösterge de bi arıza oldu ama servis hemen ilgilendi ve değiştirdionun dışında pek sorun çıkmadı fakat kullanışı biraz yorucu onun dışında gayet güzel motor şu anda 600 km de resimlerini akşam üstü koyıcağım

Hayili olsun Tiki....
O senin dedigin Uzaktan Kumanda ile Atesleme olayini bende yaptim acik unutmusum fakat artik alistim öyle bir sorun yasamiyorum...
Resimleri Koyda görelim Canavari. Kasasiz Belasiz Sürüsler. Sapanca gezisine katilacakmisin gelde Motoruda görelim canli olarak...

Hayırlı olsun kazasız sorunsuz binersin inşallah.

Bişey sormak istiyorum geçen gün bi bayide gördüm herk'in sus soğutmalı bir modeli var bu o model midir?

Sabah erken bi saatti bayide duran şahısta pek bişey bilmiyordu hatta kaç cc olduğundan bile haberi yok daha yeni geldi bunlar dedi. Fiyatı da 3,350 imiş.

umitsuha' Alıntı:
motordaki iyi yada kötü izlenimlerin nedir bize biraz bilgi verirsen vede bir kaç foto koyarsan çok güzell olur

ALLAH KAZADAN BELADAN SAKLASIN ALLAH DAHA İYİLERİNE BİNMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH

::plus1:: allah kazadan beladan korusun

kazasız, belasız emniyetli sürüşler dilerim.
hayırlı olsun.

:cat:

kardeş nasıl memnunmusun bende düşünüyom ama kanuni 200 alcam galiba ama araştırıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
yolun hep açık olsun .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar