- Konu Yazar
Duke RC serisi diye bir seri de yok. Duke farklı bir model RC farklı bir model. Konulara girmeye çekinir oldum yemin ederim bu vatandaş yüzünden.
Konu sahibi arkadaşa tavsiyem de şudur ki 2017 model Ktm 250 Duke "ABS" de kampanya var ve bayiler 20.999tl'ye kadar veriyorlar. Stoklarla sınırlı olduğunu söylediler. Ne kadar doğru bilemiyorum. Ama bu paraya o segmentteki en dolu makina.
Kaydırmalı debriyaj
Metzeller lastikler
Ön + arka Bosch Abs fren sistemi
31 hp / 24nm tork motor
43mm upside down ön süspansiyon
PASC – Power Assist Slipper Clutch / Anti-Hopping Clutch
Makina direk "Ready to race" mantığı ile üretilmiş bir makina. Sadece selesi biraz fazla sert o kadar. Diğer tüm özellikleri bence bu sınıf için fazla bile. Fakat son sürat meraklısı isen hemen şunu söyleyeyim bu motor 140km/h'ın üstünü görmüyor. Ecu ile oynamak gerekiyormuş vs.. bence çok gereksiz hareketler ama yine de sana bilgin olması amacıyla söylemek istedim.
İnan uzun zaman inceledim duke serisini. fakat duke beni yamaha'dan daha fazla düşündürdüğü için yazmadım.
Suzuki v-strom 250 ye ne dersiniz?
Aslında o motoruda ciddi anlamda inceledim ama ihtiyacım ve tercihim naked motor. suzukinin parça fiyatlarını bilmiyorum ama çıplak v-strom zaten pahalı birde onu donatsam 30bin e anca çıkarım.+ olarak seçtiklerim arasında en güçsüzü diyerek ayırmıştım. yinede tavsiye için teşekkürler