Motor Alcam

İyi Forumlar Öncelikle :king: Ben Motor Almayı Düşünyorum Açıkcası Bu Motor Konularında Yeni Bi Kardeşinizim. Sağdan Soldan Bilgi Topluyorum Herneyse... Alacağım Motor 125cc ve Racing Olsun İstiyorum Birçok Motor Modeli Var Ama Benim İçin En İyisi Nedir? Çünkü Ben Bu Motorla Hergün Okula Gideceğim Sonuçta Sizce Ne Almalıyım :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbr 125 yzf 125r ve peugot 103 ninja

Hergun okula gidip gelmende sorun yok.
Bende ss motorumla her gun ise gidip geliyorum. Zevk, sevgi meselesi.
Bize yasini soylersen elimizden geldigince yardimci oluruz.

Yaptığımızın Yanlış Olduğunun Farkındayım Diğer Motor Türleri Beni Cezbetmiyor :)

Hergun okula gidip gelmende sorun yok.
Bende ss motorumla her gun ise gidip geliyorum. Zevk, sevgi meselesi.
Bize yasini soylersen elimizden geldigince yardimci oluruz.

İlgin İçin Teşekkürler 16 Yaşımdayım Motorlara Karşı Büyük Bi İlgim Var Video Falan İzliyorum Elimden Geldikçe Takip Ediyorum Ama Hangi Motoru Alsam Bilemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

NeDeN CeZbEtMiYoR¿

Racing Hoş Duruyor Bilmiyorum Özellikle Kuyruk Kısmı Beni Benden Alıyor Tarzıda Hoşuma Gidiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

10.000 Tl Civarı

Simdi oncelikle 16 yasinda buraya gelip tecrubeli abilerinden fikir almak istemen, arkadas "gazina" gelmeden mantik pesinde kosman cok olgun bir davranis.

Bence sahsi motorunu almadan once surusle ilgili videolari bol bol izlemen, egitim alabiliyorsan alman, cevrede surebilecegin cc olarak dusuk, otomatik motorlarla bos alanda donus, fren gibi pratikler calismalisin.

16 yas motosiklet icin ideal bir yas ama trafige cikmak icin degil. Bunu unutmamalisin. Yasinin kucuk olmasi motosiklet surmeyecegin anlamina da gelmiyor. Tabi kullanma diyenleri dinlemedigin kadar " motor al da basalim kanka " diyenleri de dinlememelisin.

Gelisiminin kontrolu senin elinde.
16 yasinda bilincli bir sekilde gelisirsen ileride herkesden bir adim onde olursun. Acele etme.

18 yasina kadar bu surecleri atlatip ehliyetini aldiktan sonra tekrar burada ne yapacagini bilir sekilde motor tavsiyeleri vermeyi severek yaparim.
Simdilik forumun arama bolumunde 125 lik ss lerle ilgili bol bol arastirma zamani.
Sevgin daim olsun.

Yaptığımızın Yanlış Olduğunun Farkındayım Diğer Motor Türleri Beni Cezbetmiyor :)

Boşuna anlatmayın, anlamayacak. :D Bende tutturmuştum cbr250 cbr250 diye kendimi yirttim. :D Bir tek o hosuma gidiyordu ss tarzi haricinde hicbir motora dönüp bakmiyordum. Kimseyi dinlemedim 2014 yilinda cift farli bir cbr250 aldim. Hevesimide aldim ama sunu soyliyim 600cc nin altinda ss tarzi motosikletlerin hepsi yalan. Gitmiyor etmiyor bosu bosuna yamuk yumuk duruyorsun ustunde ses desen o da yok :D egzoz takiyor bazilari oluyor sana ciyak ciyak bisey. Naked kullandiktan sonra ben cbr filan tanimadim acikcasi. Oyle soyliyim. Iyi karar ver benim gibi olma. :D

Simdi oncelikle 16 yasinda buraya gelip tecrubeli abilerinden fikir almak istemen, arkadas "gazina" gelmeden mantik pesinde kosman cok olgun bir davranis.

Bence sahsi motorunu almadan once surusle ilgili videolari bol bol izlemen, egitim alabiliyorsan alman, cevrede surebilecegin cc olarak dusuk, otomatik motorlarla bos alanda donus, fren gibi pratikler calismalisin.

16 yas motosiklet icin ideal bir yas ama trafige cikmak icin degil. Bunu unutmamalisin. Yasinin kucuk olmasi motosiklet surmeyecegin anlamina da gelmiyor. Tabi kullanma diyenleri dinlemedigin kadar " motor al da basalim kanka " diyenleri de dinlememelisin.

Gelisiminin kontrolu senin elinde.
16 yasinda bilincli bir sekilde gelisirsen ileride herkesden bir adim onde olursun. Acele etme.

18 yasina kadar bu surecleri atlatip ehliyetini aldiktan sonra tekrar burada ne yapacagini bilir sekilde motor tavsiyeleri vermeyi severek yaparim.
Simdilik forumun arama bolumunde 125 lik ss lerle ilgili bol bol arastirma zamani.
Sevgin daim olsun.

Peki Teşekkürler Değerli Yorumunuz İçin Ama Siz Bi 125cc Alsaydınız Ne Alırdınız ?

Mersin İl Temsilcisi
Xavosa'nin dedigine aynen katılıyorum..
Önceliği ehliyet ve kendini geliştirmeye ver..
Hele yaşın itibariyle, bir karşı cins görünce ya da rica edince gaza gelme olaylarında çok önemli hususlar bunlar..
Bazen bir prens
Bazen de bir katil oluverirsin..
Dikkat et ;)

Xavosa'nin dedigine aynen katılıyorum..
Önceliği ehliyet ve kendini geliştirmeye ver..
Hele yaşın itibariyle, bir karşı cins görünce ya da rica edince gaza gelme olaylarında çok önemli hususlar bunlar..
Bazen bir prens
Bazen de bir katil oluverirsin..
Dikkat et ;)

Aynen Öyle Teşekkürler :)

Sana soylediklerimden sonra burada verecegimiz her tavsiye seni kisa vadede motosiklet almaya itecektir. Muhtemelen kafana koymus bir durumdasin. Ben sana ben olsam sunu alirdim dersem sunu al demisim gibi dusuneceginden motosiklet adi vermek istemiyorum. Bunlari kendin arastirip bilgilenerek bulmalisin. Ve dedigim gibi aceleye hic gerek yok.

Ben 23 yasinda ilk motorumu aldim ve istedigim motorun basligina bir sey yazilmis mi diye saat basi sayfa guncelliyordum. Hele sen daha 16 yasindasin, ilgini anliyorum.
Ama iste sabretmekten baska mantikli bir hareket yok :)

Arkadaşım güzel kardeşim, 16 yaşında temel okul eğitimi verdimi devlet verdi, Türkçeyi nasıl kullanacağımızı öğrendik mi? Öğrendik. Tüm kelimeler büyük harf ile başlamaz, ayrıca "alcam" değil "alacağım" denir. Yazım kurallarına topluma açık yerlerde düzgün kullanalım, ülkelerini ve bağımsızlıklarını kaybeden ülkelerin geçmişinde önce dillerini kaybettikleri görülür. Sen karşıdakilere dilinle saygı gösterki insanlarda sana daha çok yardımcı olsunlar. Bu da (da ayrı yazılır) sana bir abinden nasihat olsun.

Sanırsın ki Dîvânü Lugati't-Türk
Sanırsın ki Kaşgarlı Mahmut
Halbuki mübarek Darkcity2000
:)))))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
r6 yakışır kardesim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar