Araba da şartta ne bileyim,
Ehliyetim var ama direksiyon sınavı hariç hiç araba sürmedim,
O yüzden araba sürmekten korkuyorum,
Eşim araba sürebildiği için o haklı olarak araba istiyor tabi,ama eminimki o da zonguldakta araç kullanmakta çok zorlanacaktır,Kayserinin 3 şertili düm düz yolu ile Zonguldağın yokuş tek şerti yolları farklı tecrübe ister gibime geliyor,
Burda motoru olan arkadaşlar peki heppinizin ayrıca bir arabası da mı var?
Biz para attik kenara niyetlendik ama para biriktikce el attik olmadi telefon,tatil gibi sonra dedim bu is boyle olmayacak araba kredisi cok zorlayacak hemde kredi cekmedigimiz icin puan dusuk olunca en fazla 10.000 cikti bende hem puan yukselsin hemde motor istedigim icin motordan yana kullandim yapilacak en mantikli hamle oldu kredisi bittiginde elden cikaririm hem yatirim amaci oldu hemde 3 sene binmis olacagim belkide satmam orasi ayri ama enazindan elimizde birsey olacak esim sonradan cok heveslendi birlikte yikiyoruz pasta cilasini benden daha iyi yapiyor piril piril nede olsa kirlenicek diye bazi yerlere detayli temizlige dalmiyorum ama usenmeden oralari bile piril piril yapiyor gecen pazar gunu zincir temizliginide ogrendi adam gibi yapiyor bu arada oyle temizleme spreyi kullanmadan mazotla temizleyip yapiyoruz ugrastiriyor ama ucuz oluyor hemde ugrasmayi seviyoruz her 250 de zincir bakimi yapiyoruz