Motor Alacagima Araba Mı Alsam?

önce arabanı al sonra motorunu al sonra ikisinide sat daha iyi bir araba al sonra biraz daha uğraş ve iyi bir motor al, bir sene sonra ikisinide sat ve bir araba al sonra biraz daha kas ve bir motor al,bir sene sonra ikisinide sat ve bir araba al sonra biraz daha kas ve bir motor al,bir sene sonra ikisinide sat ve bir araba al sonra biraz daha kas ve bir motor al,bir sene sonra ikisinide sat ve bir araba al sonra biraz daha kas ve bir motor al,bir sene sonra ikisinide sat ve bir araba al sonra biraz daha kas ve bir motor al,bir sene sonra ikisinide sat ve bir araba al sonra biraz daha kas ve bir motor al,bir sene sonra ikisinide sat ve bir araba al sonra biraz daha kas ve bir motor al....................................

Bu soruyu soruyorsan araba al motora ucuz diye biniyormuşsun zaten yoksa motor ve araba kiyaslanamaz benim cok daha fazla param olsa motora veririmm zerre acimam araba cok lazimsa kiytiriktan bitane alirdim :)) arabaya para vermem biz esimle bitane 2014 250cbr sifir bitanede 2014 600cbr sifir aldik ama arabamiz yok ?? O paraya ne arabalar var dimi :)))

Bu soruyu soruyorsan araba al motora ucuz diye biniyormuşsun zaten yoksa motor ve araba kiyaslanamaz benim cok daha fazla param olsa motora veririmm zerre acimam araba cok lazimsa kiytiriktan bitane alirdim :)) arabaya para vermem biz esimle bitane 2014 250cbr sifir bitanede 2014 600cbr sifir aldik ama arabamiz yok ?? O paraya ne arabalar var dimi :)))

aynen böyle düşünüyorum ben de. çeşit çeşit arabalar kullandım çeşit çeşit arabalarım oldu içlerinde 400 beygirlikler 200 beygirlikler vardı. böyle canavar gibi hani. sonra bigün safkan bi enduro motosiklete bindim :D
dedim ki

biraz ürküttü baktım ki istediğin arabayı sür istediğin piste gir 4 tekerlekli motorsporlarıyla uğraş. yok hiçbiri motosiklet gibi değil.

ve bundan sonra araba alırsam şöyle ucuz ufak güçsüz az yakan bi araba alırım ailemi bindiririm. ama iş motosiklete gelince. yakıttı fiyattı incik di boncuk du bakmam :D aslan besleyen yemini düşünmez.

Arabayı aile çocuk için alırım.. Motosiklet her zaman benim...

arabayı tüm yıl kullanabiliyorsun.. 4-5 kişi yağmur çamur rahat istediğin yere gidersin.. Bekarken motosiklet mi? arabamı derken, anne baba kardeş var araba alayım dedim.. Sonra evlendim ev alırken arabayı sattım.. Bu sefer çinli bir motosiklet aldım.. :) Ama araba illaki lazım.. Çünkü evlendik ve artık çocuk var.. Bu aralar motorda bakıyorum arabada.. Borç bitince inşallah Hanıma bir araba.. yeni bir motosiklet banaaaaaaaaa.... :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Bu sorunun cevabı şu özlü sözde kardeşim:

4 WHEELS MOVE THE BODY,
2 WHEELS MOVE THE SOUL.. !!

Sen hangisini taşımak istiyorsun ?

-kank ben araba almaya gidiyom
+sgtir git amk

BRDLdL.gif

not:konuyu açan yada cevap yazanlarla ilgisi yoktur saygılar:mrgreen:

şu zamanda temiz bir arabaya binmenin fiyatı, en az 20 bin tl. onun altındaki arabalara da binebilirsiniz ancak ,ufak tefek tamirinden,bakımından vs. anlamanız gerekir.aksi halde bir araba parası da sanayide harcarsınız. diğer taraftan 12-15 bin tl ye aldığınız bir motora,genel bakımlarının dışında, belkide senelerce tornavida bile değdirmezsiniz. birde istanbuldaysanız ciddi bir trafik sorunu var.
şahsi fikrim,bekarsanız yada evli ama çocuğunuz yoksa, kesinlikle motor alın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar