Motor alacağım ve acemiyim yardım eder misiniz?

Abilerim ablalarım merhaba, acemiyim ve ilk defa motor süreceğim benim aklımda ybr 125 ve cbr 125(2.el) bütçem 7.000 TL taş çatlasa 7.500 TL olur

Reşat arbaş üstadın motosiklet teorisini birkaç kere bütün konuları okuyun, anlayın, motosiklet için acele etme yin

Haklısın haklısın da paramı biriktirdim zar zor olsada ve baya sabırsızlanıyorum :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

cbr güzel aslında daha ucuz bişey istersen mondial driftler var

Dediğin motora baktım sitesinde 135cc yazyıor bu yeni ehliyet yasasında bir sıkıntı oluştururmu?

Sti

Ekipmandan bahsetmemissin ama motosiklet butcesini kasmandan sanki ekipman icin ya butce yok,yada cok dusuk tutulmus gibime geldi,al ybr ni full ekipmanini diz pasa pasa basla,motor nedir ne degildir ogren,sonra aklindaki makinayi almaya bak,unutmaki ilk aldigin motor senin icin basamak olacaktir,hayalin olan motorun ustune basip yukselmek istemezsin sanirim,hayirli olsun,kazasiz belasiz

Ekipmandan bahsetmemissin ama motosiklet butcesini kasmandan sanki ekipman icin ya butce yok,yada cok dusuk tutulmus gibime geldi,al ybr ni full ekipmanini diz pasa pasa basla,motor nedir ne degildir ogren,sonra aklindaki makinayi almaya bak,unutmaki ilk aldigin motor senin icin basamak olacaktir,hayalin olan motorun ustune basip yukselmek istemezsin sanirim,hayirli olsun,kazasiz belasiz

Merak etme o konudan bahsetmedim ama ekipmanlar tamam :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar