Motor alacağım tavsiye rica ediyorum

Arkadaşlar merhaba.

Başlıktada yazdığı gibi chopper cruiser tarzı bir motor almak istiyorum ama ilk chopperım olacak o yüzden başlangıç bütçem 11.000 tl.

Yedek parça sorunu olmayan, sürekli arıza çıkartmayan, rahatça 100 km mesafe uzağa gidip gelebileceğim bir motor önerirmisiniz rica etsem? Bakınıyorum bakınıyorum bir türlü karar veremiyorum. Bu konuda yardımınız çok önemli benim için.

Kıyafetlerimi herşeyimi aldım.

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.

Başlıktada yazdığı gibi chopper cruiser tarzı bir motor almak istiyorum ama ilk chopperım olacak o yüzden başlangıç bütçem 11.000 tl.

Yedek parça sorunu olmayan, sürekli arıza çıkartmayan, rahatça 100 km mesafe uzağa gidip gelebileceğim bir motor önerirmisiniz rica etsem? Bakınıyorum bakınıyorum bir türlü karar veremiyorum. Bu konuda yardımınız çok önemli benim için.

Kıyafetlerimi herşeyimi aldım.

Teşekkürler.

Türkiye'de chopper/cruiser tarzı motosiklet diye bişey yoktur.
Ya 50 yıllık japon amerikan alıp, haftasonu kromlarını silip parlatıp bakkala gidersin,
Ya da çin malı alıp titreşimden prostat olursun. Ha bide parçacıların ve servislerin yerlerini iyice öğrenirsin. Yeni çevre edinmiş olursun.

Kötünün iyisi için:
Lifan LF250-B
RKS Blackster 250i
RKS Cruiser 250

Bahsettiğin bütçeye Uygun falcon kullananlar gördüm, konuştuğum anladığım kadarıyla birçoğu fiyat performans olarak memnun

Motosikleti
D400
malum siteye baktım da az, 2015 üstü birşey istiyorsan tek seceneğin sl200 :)

2.el temiz bir bajaj avanger bak. Bütçene en uygun ve bakım sıkıntısı olmayan ilk seçeneğin olmalı bence

Bugün en mantıklısı Bajaj Avenger.

Güncel model + oturmuş servis ağı + kendini kanıtlamış marka

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bajaj düşünülürse v 15 modeli hala 2018 model 0 km olarak 12.000 tl ye satılıyor. artık ne kadar cruier olduğu tartışılır ama enjeksiyonlu abs li ve garantili sıfır motor. piyasanın tutmadığı bir model, satılmak istenince pek kolay elden çıkmayacaktır ama hiç değilse çin malı cruiser gibi sağı solu çok elde kalmaz. parça ve servis olarakta sorun çıkarmayacaktır.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-motorcu-ramzanda-sok-kampanya-bajaj-v15-yil-sonu-kampanyasi-524317692/detay

v motorlu çinli motosikletlere bakabilirsin titreşim azdır viragonun geliştirilmiş hali

Motosikleti
Tracer 7
Eğer günlük 100'er km gidip gelmekse eğer çinli cruiserları düşünmeyin bile çok yorulursunuz. 100 km civarı uzun yol yapıp sorun yaşamayacağım bir motor anlamında diyorsanız birçoğu olur tabi. Bajaj avenger için olumlu deniyor ama 2.eli yok alıp elinizde uzun sürede kalacaksa tercih olabilir belki bilemem. Ben kuba superlight kullanıyorum. 11e kadar rahat bulursunuz temizini. Şişirilmiş fiyatlara kanmayın. 13-14 e satan 20 bin km yol yapmış şark kurnazlarından almayı düşünmeyin o kadar etmez hiçbir çinli motosiklet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar