Motor alacağım ama KÖPEKLER...

Merhaba yeni motor sürmeye başlayacağım tekirdağında yazlığımın orda sürerek öğreneceğim fakat etrafta çok köpek var her 2 3 sokakta bir iki tane çıkıyor ve köpekler motor sesini duyar duymaz motorun peşine takılıyor ve bazılarıda motorun gelmesini bekliyor ve motorun üstüne zıplıyor bu köpek sorununu nasıl halledebilirim birde üst tarafta çiftlik var 3 4 tane çoban köpeği var arabanın bile üstüne atlıyolar o derece eğer birgün denk gelirsem düşünemiyorum bile nasıl halledebilirim bu işi acaba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba yeni motor sürmeye başlayacağım tekirdağında yazlığımın orda sürerek öğreneceğim fakat etrafta çok köpek var her 2 3 sokakta bir iki tane çıkıyor ve köpekler motor sesini duyar duymaz motorun peşine takılıyor ve bazılarıda motorun gelmesini bekliyor ve motorun üstüne zıplıyor bu köpek sorununu nasıl halledebilirim birde üst tarafta çiftlik var 3 4 tane çoban köpeği var arabanın bile üstüne atlıyolar o derece eğer birgün denk gelirsem düşünemiyorum bile nasıl halledebilirim bu işi acaba

Barkın abinin bu köpeklerle ilgili videosu var onu bi izle derim :cat:

Ben geçen yıl köpek yüzünden motorsiklet kazası yaptım. Kötü bir kazaydı. Artık köpek görünce direk duruyorum başka çaresi yok. Ama Barkın Bayoğluya durmasına rağmen köpek ısırmış onu diye biliyrum

Şu Barkın beyin köpekle ilgili olan videosunu paylaşabilir misiniz rica etsem, ben bulamadım da. :)

ben genelde duruyom köpekler dönüyo o zaman ben onları kovalamaya başlıyom ve bidaha peşime düşmüyolar benim motorun sesini ayırdedebiliyolar diyerlerinden:cherry:

Valla köpek gelince durmak belki işe yarayabilir ama bölye sözle söylendiği gibi kolay birşey değil oda :) en güzeli sen birgün yürüyerek kendine güzergah seç en köpeksizinden :) belki uzatırsın yolu ama hem stres yapmazsın hemde daha çok motor sürmüş olursun :)

DKN

eğer hedefe odaklandıysa durmak olmaz :) (motorun rodaj sürecinde olmaz umarım)

Durmaniz veya panik yapip hizlanip, yalpalamaniz kazaya sebebiyet verir !!!

Bir çok kez başima geldi. Soğuk kanli olun, arkanizda birisi var ise onuda uyarin.. Yoksa yine kaza yapatsiniz :)

Normal seyir hizinizda ilerleyeceksiniz. Bu kadar basit...

Bir adet mafsallı güzel kros veya racing bot al kendine en azından kaçamağında kendini savunmanı sağlar.

Var gücünle ÇÜÜÜÜÜÖÖÖÖÖAAAAAAAA diye bağır(bi kere nası tırstıysam artık,öyle bağardım şaşırdı hayvan).Ben mahalledeki köpekleri besleyerek ve severek kurtuldum,artık kovalamıyolar.Bizde de 10-15 tane var

sen motosikleti al hele sonra köpek olayını düşün
giriş yok gelişme yok konuya sonundan başlamışsın

benim oturdugum sitede yaklasık 20 tane köpek var :) olayı söyle çözdum.kopekler boş boş gezerken motorla yanlarına git gelip koklasınlar sonra bir kaç defa yavas gectim yanlarından şimdi sıkıntı yok beni kovalamıyorlar ama diğer motorcuları kovalıyorlar :)

çoğu can sıkıntısından eğlence peşinde kovalıyorlar.mesela sen 40 km hızla kaç köpek de aynı hızla kovalıyor. mesela rampa inerken ses etmeyip nası olsa çıkacak yukarı diye aynı rampayı çıkarken kovalıyorlar. sürekli aynı yerden geçince insan da köpek de alışıyor bir birine. sıkıntı bilinmedik yerdeki köpekler. huyunu suyunu bilmemek.
kaçarken köpek ısırığından daha büyük tehlikeler de olabiliyor. gecenin bir vakti ortaköyde 65 km hıza çıkan köpeğe rastladım. o sokak arasında 65 km hız yapan 2. hayvan da bendim ne yazık ki :)

bir de iyi yönden bakmak lazım. o köpek gün gelecek motorunu hırsızdan mahalleni uğursuzdan koruyacak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bendede 125 cc var tekirdağında oturuyorum bulunduğum mahallede bir çok köpek var ama orjinal egzoz olduğu için sesi çıkmıyor motorun düşük tempo geçiyorum yanlarından ybr lerinde sesleri yok gibi düşük tempo yanlarından geçerseniz sorun olmaz diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar