Beyler herkese yardımları için teşekkür ederim. Bu gün sırasıyla sağ kütük, ayaklık müşürü, debriyaj müşürünu kontrol ettim temizledim. Sıkıntı geçmedi. Sonrasında, beyin soketi, sigorta kutusu ve sigortaları temizledim. Baya bir kirlenmişti ince ince temizleyip wd40 layıp yerine taktım. Sonrasında pipoya eteşlemenin geldiğini gördüm. Hemen depoyu taktım ve ilk denememde motor çalıştı. O an çok sevindim süperdi herşey

Motoru topladım benzin aldım test ettim anormal hiç bir şey yok, alet uçuyor.
Sonra tekrar motoru çalıştırmaya indiğimde motor start almıyordu. Kontağı kapatıp açtım sıkıntısız çalıştı. O an yine bir düşünce seli aldı beni. Kapattım açtım çalıştı. Start stop düğmesinden kapattım açtım çalıştı. 5-6 kere denedim ilk marşta aldı hiç bir sıkıntı yok. 30 dakika bir çay içip garaja indim açtım sıkıntı yok çalıştı
Şu an hiç bir sorun yok yarın soğuk çalıştırmayı deniycem. Son durumu buradan paylaşırım.
Motorun sağı solu sökülmüşken komple en ince yerine kadar temizlik yaptım. Sorun çok fazla kirlenen soketlerden sanırım. Acaba ufak bir temassızlık mı yaptı bilmiyorum. Araziye girildiğin de yılda 1 kere detaylı temizlik yapılması şart.