:cat::cat::cat::cat:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinnDeğerli MT ailesi bence fuar tam anlamıyla fiyaskoydu.En ucuz Motorlar (Çin işlerini kastedmiyorum.)10-15.000 tl idi.Tamamen zenginlere yönelikti.Ekipman fiyatları piyasaya göre pahalı idi.Rahmi hocadan Eğitim almak istedim.350 ytl çekti 1 günlük kurs ücreti olarak.yani ehliyet fiyatı, şaka gibi yahu.Birde adam rakamı söylerken sanki 3-5 liradan bahseder gibi konuşuyor.Ülkemizde motosiklet kültürünün yozluğundan bahsedenler ilk önce çektikleri fiyatlara baksın.Bu fiyatlara millet anca kuryelik yapıp ekmek parası çıkarmak için motor alır,zevkine değil.Kim ne derse desin kötüleselerde çin malı motorlar tabiiki hepsinden çok satar.Çünkü gelir seviyesine hitap ediyorlar.Eğri oturalım doğru konuşalım.Lütfen herkes fikrini yazsın
Eklemiyorum![]()
Eklemiyorum![]()
was? :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:ich wollte mich nur einmal vorstellen. leider habe ich nie die türkische sprache gelernt, wer lust hat und mag: ich kann auf deutsch, english & dansk ...
ich grüsse euch,
ich grüße die türkei :cat:
wena