MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI

Super Moderator
katılan,gelmek isteyip gelemeyen bi şekilde yanımızda olan ve yüreği bizle olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim
bende bi kaç foto yüklimm bari iyi seyirler

Moderatör tarafında düzenlendi:
,
motor fuarına gittim motorum vardı zaten, tek isteğim o kızlardan 1 tanesi benim olsaydı keşke :salut:

hangi kızlardann :queen: R6,CBR600,GSX-R hangisi söle bakayım :wiinkk:

Bunlarda benden olsun :rendeer:

dscn5471ow5.jpg

dscn5500xp0.jpg

dscn5492ui9.jpg

dscn5468ea2.jpg

dscn5449fe9.jpg

dscn5453kb0.jpg

dscn5470km3.jpg

dscn5523qu2.jpg

dscn5524zk0.jpg

Son resimde kenana kızmıyorum resim öle gösteriyor yalnış anlamayın :queen:

Son düzenleme:
güzel bir gündü....

mod'larıda gördümya... tamam artık,ölsemde gözüm açık gitmez...:queen:

şaka bir yana; modlara teşekkürü bir borç bilirim. onların sayesinde birbirimizi bulduk sayılır...

sonuçta; yönetim iyi!!!!

(alper-tim; nasıl güzel yazdım mı?:queen:)

standımız çok canlı ve neşeliydi... koca fuarda 2-3 tane dikkat çeken standlardan biriydik bence...

bir dahaki fuarda çoook daha farklı birşeyler yapmalıyız........

ayrıca çok merak ettim;

dün orada bir dünya şapka,gömlek,t-shırt vs... vardı. umarım iyi denecek sayıda satış yapılmıştır!!!!!

yapılmadıysa...

bir dahaki fuar'da telafi etmeliyiz.....

MT standındaki beyaz yarış grenajlı motor 600RR değil '08 1000RR dı motor hasan yani BamBam ındı sesde bu motordan geliyodu zaten :)

zaten beyaz motordan geldiği, milletin toplanmasından belliydi:mrgreen: millet bir an toplanınca standa dedim heralde beleş bişey dağıtılıyo:queen:hemen koştum oraya:mrgreen:

Fuar Rezaleti

Değerli MT ailesi bence fuar tam anlamıyla fiyaskoydu.En ucuz Motorlar (Çin işlerini kastedmiyorum.)10-15.000 tl idi.Tamamen zenginlere yönelikti.Ekipman fiyatları piyasaya göre pahalı idi.Rahmi hocadan Eğitim almak istedim.350 ytl çekti 1 günlük kurs ücreti olarak.yani ehliyet fiyatı, şaka gibi yahu.Birde adam rakamı söylerken sanki 3-5 liradan bahseder gibi konuşuyor.Ülkemizde motosiklet kültürünün yozluğundan bahsedenler ilk önce çektikleri fiyatlara baksın.Bu fiyatlara millet anca kuryelik yapıp ekmek parası çıkarmak için motor alır,zevkine değil.Kim ne derse desin kötüleselerde çin malı motorlar tabiiki hepsinden çok satar.Çünkü gelir seviyesine hitap ediyorlar.Eğri oturalım doğru konuşalım.Lütfen herkes fikrini yazsın

bendeki resimler

ben bu şirin baba kopyası cem insanından korkmaya başladım arkadaş resmen ayakta götürdü

adama bakın kendinden geçmiş durumda

GÜLAY

hip hap grubu kurmak isteyen fekat kader rüzgarının buralara sürüklediği iki kafadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gürkann Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana börek yookkkkk sen biliyon sebebiniiiiii :p :queen:

yau sen şu böreği falan bıraksan :) da GKN yokken :D konuşsak şu ninjayı :D:D:D:D:D:D

belki ucuza kaparız o yokken :D

Son düzenleme:
sarmanın lafımı olur patron afiyet olsun hepinize :rendeer:

lokum derken deryacım :silent: :p

diger fotograflar geliyo ama önce o ve ben :bounce:

çarşamba ve cuma evet heleki cuma hamamda lütfen hamam topiğine yazın bu hafta başka bişe hamam canım:queen:

karşılığında makinenin kabını getirecem bi düşün istersen he yoksa hamamda birisini pert te mi cıkaralım :queen::queen::bounce:
taam taam yaaa sana böreklerin kralını yapıcam yeterki perte merte çıkarma kimseyi :)))))))

güselim yağmurda arabayla gelen sen değilmisin

fuara kınadıklarım arasındasın haberin olsun :)

sarmanın lafımı olur patron afiyet olsun hepinize :rendeer:

lokum derken deryacım :silent: :p
lokum canım bildiğimiz lokum işte, lokulm yapıcan bilmiyomusun. Bilmyosan zaten seneye kadar ancaaa örenirsin kolay gelsin bacım :mrgreen:
diger fotograflar geliyo ama önce o ve ben :bounce:

yaivvrimmm cadımm ne güsell yakışmışşş beeeeee... Hadi bak verdim gazı al artık bi tane :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar