motor fuarına gittim motorum vardı zaten, tek isteğim o kızlardan 1 tanesi benim olsaydı keşke :salut:
Sapıkkkkk :queen:
motor fuarına gittim motorum vardı zaten, tek isteğim o kızlardan 1 tanesi benim olsaydı keşke :salut:
MT standındaki beyaz yarış grenajlı motor 600RR değil '08 1000RR dı motor hasan yani BamBam ındı sesde bu motordan geliyodu zaten![]()
zaten beyaz motordan geldiği, milletin toplanmasından belliydi:mrgreen: millet bir an toplanınca standa dedim heralde beleş bişey dağıtılıyo:queen:hemen koştum oraya:mrgreen:
egsoz gazı var beleşe :queen:
kocaman bir fotoğraf albümü ekleyen erhan ağabeye teşekkürler !
ewt o kayınçodaki Hayır sever Tanıtım elemanı bitaneydi![]()
Gürkann Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana börek yookkkkk sen biliyon sebebiniiiiii:queen:
taam taam yaaa sana böreklerin kralını yapıcam yeterki perte merte çıkarma kimseyiçarşamba ve cuma evet heleki cuma hamamda lütfen hamam topiğine yazın bu hafta başka bişe hamam canım:queen:
karşılığında makinenin kabını getirecem bi düşün istersen he yoksa hamamda birisini pert te mi cıkaralım :queen::queen::bounce:
yaivvrimmm cadımm ne güsell yakışmışşş beeeeee... Hadi bak verdim gazı al artık bi tane