motoplus fuarında 2. el olacak mı?

alıcakmısın??
genelde bikac ss gorsel olarak sokulur ve satılık olurlar ama ufak motordan bahsediosan hayır..

küçük cc yoktur ama hayabusa felen mutlaka vardır.
onlarında sıfırdan farkı yok

Arkadaşlar motoplus fuarında 2. el motorların satışı için stand olacak.Bu siteden standda motorunu satmak isteyenlerde kayıt yaptırarak motorlarını satışa koyabilecekler. Bildiğim kadarıyla birkaç site daha bu standa üylerinin motorlarını satışa çıkartacaklar.

Yıllardır eksikliği hissedilen Dünya fuarlarının da vazgeçilmez bir parçası olan 2. el alanı fuar giriş noktası olan 11. salonda bulunmaktadır.

Sayın motosiklet kullanıcıları,
Emok için ayrılmış olan 2. el motosikletlerinizi satış alanında motosikletlerinizi sergileyebilirsiniz.
Bilgi için Tayfun Akın ile iletişime geçiniz.
Tel: 0532 243 48 50
E-mail : [email protected]
http://www.motoplus.org/ikinciel.html

Graphic1.jpg

İkinci el varsa o zaman takasta normal olarak vardır yanılıyomuyum....

peki arkadaşlr TVS firmasıda olucakmı bi bilginiz varmı??
eğer eksiğimi tamamlayabilirsem 1 hfta içinde fuardada varsa apache almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Süper:cat:
Acaba motosikletimizi koymak için önceden kayıt yazdırmak gerekiyor mu ??
Yetkili olanlar cevap verirse sevinirim.

Ben de koyarım satılıkların arasına benim yavruyu o zaman. Bir öğrenelim bakalım neymiş prosedür.

Arkadaslar park ettiginiz yerde yapistirin satilik yazisini koyun cep numaranizi olay budur yapmayin allasen yaw

Abi cillop gibi parlatıp, mis gibi halıların üzerine koymak var...
Bir de dışarda hava durumunu bilemediğin yerde toprak yola başı boş bırakıpta fuar alanına dönmek var..
He bir de "bunların hepsi satılık olanlar, bir şunlara bakalım" diyecek olan var
Bir de "abi bak senin motorunu park ettiğin yerin yanında duran motor satılıkmış", diyecek olan var.. var oğlu var işte..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben de koyarım satılıkların arasına benim yavruyu o zaman. Bir öğrenelim bakalım neymiş prosedür.

Emre iki motoru yan yana koyarsanız Çiçek'le nöbetleşe başlarında bekleyebilirsiniz.

Malum yer fuar alanı, alıcıyım ayağına "bende deneyecem bende deneyecem" diye haşatlarını çıkartabilirler, birinin başında durması şart.

Furdan önce Çiçek'le muhakkak konuşun.:cat:

arkadaşlar fuarla ilgili bi sorum daha var. bugün bir honda bayisine gittim, marttaki fuarda motosiklet olamayacak, sadece kask, mont gibi yan ürünler olacak dedi, bu konuda bilgsi olan var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar