Tabi ki bu sürekli gezen ve video çeken tayfanın sponsor alması normal ama reklam işini böyle abartı şekilde yapınca bir antipati oluşuyor.
Mesela çok gezenlerden Saliha Özkan adında bir genç kadın var, onun da sponsorları var ama çok öne çıkarmıyor, reklamı dozunda yapıyor, instagramda falan karşıma çıkıyor bakıyorum ne güzle yollardan geziyor, sonra bir bakıyorum montu revit, revit markası bir şekilde aklıma girmiş oluyor ama işte revit reklamını gözümüze sokar gibi yapmıyor.
Motomax Hasanpaşa mağazasını severim, oradan alışveriş yapmışlığım da çok var, ilk ekipmnalarımı kask hariç oradan almıştım ama böyel izleyenleri salak yerien koyan reklamlar yaptığı için bir antipati oluşuyor. İlle sponsor olacaksa olsun tabi ama sponsor olduklarına da böyle saçma reklamlar yaptırmasın. Sattığı ürünler kaliteli markalar zaten.