Motomax ÖTV yi kendi ödüyor!!!

(Yeri burasımı değilmi bilmiyorum. Yanlış yere topic açtıysam affola..)

Arkadaşlar daha 2 dk önce motomax Edirne bayiisi Levent Başol aradı iş yerimden (orta okuldan arkadaşım olur) kanka sana bi süprizim var dedi.. Ne dedim? aynen şunları söyledi

"Motomax firması ötv farkını kendi ödüyor ve aynen eski fiyatlarını koruyor, yaz sonuna kadarda fiyatlar değişmeyecek" :sunny:

Yani bir shadow250 lik 3590 ise ötv den önce şuanda aynı fiyat. yada bir superlight 2590 ise şuanda aynı...

Doğruysa bu hadise , çok olumlu gelişme derim de...1 yıl sonra ne olacak çok merak ediyorum.Adamlar şimdiden "yazın sonuna kadar" demişler bile.Neyse , o zamana kadar mangırı denkleştirenlere bi faydası olur hiç olmassa::secreet:

süper haber, dostum çok sağolasın, inşallah değişmemiştir gerçekten, keeway tekrar listede o zaman, eyvallah...:rendeer:

bravo motomax tebrikler :cherry: :cat: :wiinkk: :thumleft: :flower: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: :rendeer:

bütün keeway bayilermi sadece bahçelievlerdeki motomaxmı tam anlayamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yavvvvv kardeşim bunlar reklam kokan hareketler hem ötv ye daha zam gelmediki siz uyuyosunuz yavvvvv.hehe :mrgreen:

Aprilia soruyorum yok, Moto Guzzi soruyorum yok...ÖTV'yi ödüyorlar belki ama, ellerinde motor yok, olmayan motorun ÖTV'sini ben de öderim...

walla ben bu ayın 25 inde motor almayı düşünüyordum
param o zaman gelecek :pr:

bu mükemmel bi haber ya :cat:

helal sana motomax :queen: :thumleft: :flower: ::deliir:: :bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi canım millet çatır çatır alıo ötv farkını bursada

bu haberi nasıl doğrularız, arayın motomax"ı arkadaşlar, daha ötesi yok ki bunun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşim aslı astarı olmadan hayale kapılmayalım.doğruysa bu haber bursa bayii neden ötv yi yerleştirio kardeşim

alıntı yapmada problem var erhan.
alıntı yapıyorum mesajınız 10 karakterden kısa olamaz diyor.

bu mesajımı da silin.

Doğruysa çok güzel bir pazarlama yöntemi.Tercihlerim arasında supershadow ve landcruiser'de ilk sıralardaydı.Böyle olursa rakipsiz kalırlar.:cat:

haber dogruymus. 12 nisandan itibaren gecerli olan fiyat listesinde sadece hurricane, focus ve partner'in fiyati artmis. onun disindaki modellerin fiyatlari degismemis. bir anlamda motomax diger modellerde indirime gitmis. bu hafta basinda motor alan arkadaslar maalesef %13 fark odeyerek almis oldu.

bu arada az once baktim. www.feyizoglu.com da hem mondial hem keewayler icin guncel fiyatlar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar