Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sarı sayfa gibi bi site kurulsun gökhan bey de ilanı hızlıca inceleyip onaylasın veya red etsin , cok daha hızlanır işi , ve piyasada söz sahibi olmaya hakkı olur. Yaptıgı ne kadar desteklenirse çapı okadar artar. Benim düşüncem budur . 1 kişi bile parasının yettiği motoru alabildiyse olay bitmiştir. Kötü yorum yapmanın manası yoktur. Ven bile düşündüm acaba motoru satıp bunu mu alsam ye. Destek vermek lazım . Boş konuşmak değil. Türk insanın geninde var olmaz o iş yapma yürümez büyümez batar bilmemne. E bi destek verin deneyin olmazsa olmaz deyin. Valla adam tek basına cıktı ben konuşmaktan yoruldum icraat yapacam dedi yaptı. Bu kadar basit. Ha kensinide çok sevmem bu arada. Severimde arada öyle çok değil. Piksel mevzusuda bişi demiyom herkes biliyo ve yazmış zaten)
Benim kafam karisti simdi.
Siz burda sahibinden in tekel oldugunu,ilan basina yuksek ucretler istediginden saticilarin eli mahkum bu ucretleri odemek zorunda kaldigini,bu yuzden alternatif platformlar olmasi gerektigi soyluyorsaniz buna tamam derim.Hos,bu tur bireysel cabalarin hic sansi yok ya,yine de ok.
Ama sizler ciddi ciddi alternatif siteler ile fiyatlarin inecegini soyluyorsunuz,yani fiyatlarin yukselmesinin nedeni sahibinden o zaman.
Cunku saticilar istedikleri gibi fiyat koyabiliyor! Bunu mu diyorsunuz cidden ?
Simdi sana ve jean kilot vandame arkadasima soruyorum;
Motorununuz fiyati sahibinden de ortalama 20.000 tl ye satilirken neden gidip alternatif bir sitede 17.000 tl ye ilan veresiniz ?
Daha da onemlisi,madem 17.000 tl ye vereceksin neden herkesin baktigi siteye 17.000 tl den koymuyosun ?
Ne amaclaniyor burda, bana bir anlatabilirseniz sevinirim..gerekirse destek oluruz cebimden para cikmiyor ya
Son düzenleme: