Siteye resim basarken;şahıslarla çekilmiş resimlerin yerine,gezdiğin mekanlarda çektiğin resimleri çoğunlukla bassaydın anlatım çok daha güzel olurdu,birdahaki gezinde fotoğraf koyarken bu özelliği gözönüne alırsan daha iyi olur sanırım.:cat:
Kullandığın motosiklet kıyafetin güzel ancak;o botlar olmamış,bu kadar masraf edip bu yolculuğa hazırlanmışsın bence kalite bir bot alman gerekirdi,oldu olacak terlik giyseydin bari:queen: Birdahaki gezini aksesuar olarak da tam gerçekleştirmeni bekliyoruz:flower:
Süper bir Gezi olmuştur eminim
baya gezmişsiniz tebrikler![]()
Sevgili osman bey lafımı olur :cherry: kafile yi yola çıkaracağın zaman senden haber bekliyorum.! Bu vesileyle yüz yüzede tanışmış ve güzel bir geziye daha imza atmış oluruz, elimiz ayagımız tutarken:cherry::cherry::cat:Motokurt merhaba.
Resimler güzel. Benim memleketi merak edenlere Motokurt un seyir defterini izlleyin diyorum. Kafileye katılmazmısınız.
Şu parrot meselesi yarım kaldıi. Damat o günden beri de gelmedi ki rahatsız edelim.
Porrot u ayarlamamız gerek çünkü Hazıran 29 veya 30 da Gürcistan'i işgal etmeye gidiyoruz.
kanuni de titreşim fazladır, tabii yorar:cherry:hem zamanla sende alışırsın uzunyola daha önünde çok uzun seneler var herşey gönlünce olsun hoşçakalhelal olsun abicim ben enfazla kanuni windyle 400 km yapmıştım yorgun düştüm geçen pazar bide genç olacam 21 yaş

Neyi merak ediyorum biliyomusunuz? Şimdi bu abimiz malum yaşı 40 devirmiş. Ben 34 yaşındayım ve motor alıcam deyince çevremde "kırık" muamelesi görmeye başladım. Çocukluk arkadaşlarıyla fotoğrafları gördüm ve aklıma bu soru geldi. Acama çocukluk arkadaşları abimiz hakkında ne yorum yaptı?teşekkür ederim paylaşım için çok güzel bir güzergah ve gezi.
Erhan abicim diğer gezilerini de gördüm. Taktir etmemek ve özenmemek mümkün değil. Yaşta maşallah gerçekten göstermiyosunuz muhtemelen bu yaşantıdan kaynaklanıyor genç kalmanız.. Geneldi sizin yaşlar cooper tarzı biner tabusunuda yıkmışsınız... Yeni paylaşımlarınız bizim ve daha genç arkadaşlar için ilham olacağını düşünüyorum. En kısa zamanda aranıza katılmak umuduyla tekeriniz düz bassın Allah kazadan beladan ırak etsin..Sevgili Bummerang , biraz mütevaz davranmış yaşımı az söylemişsin; Yaşım 54, pek te normal sayılmam; Ama istediğimi yaparım, bir daha mı geleceğiz dünyaya..! İnanırmısın çoğu arkadaşım da takdir ediyor.. motokurtlu diğer gezilerimde var.. Onlarıda incele istersen ( CBR 250 R ile trabzondan izmir dönüşü 1850 km motokurtun deklanşöründen ) bir kaç sayfa arkada olabilir hoşçakal
Erhan abicim diğer gezilerini de gördüm. Taktir etmemek ve özenmemek mümkün değil. Yaşta maşallah gerçekten göstermiyosunuz muhtemelen bu yaşantıdan kaynaklanıyor genç kalmanız.. Geneldi sizin yaşlar cooper tarzı biner tabusunuda yıkmışsınız... Yeni paylaşımlarınız bizim ve daha genç arkadaşlar için ilham olacağını düşünüyorum. En kısa zamanda aranıza katılmak umuduyla tekeriniz düz bassın Allah kazadan beladan ırak etsin..