Motokrosçulara ve Barış Tok'a nasıl iletişebilirim/bağlantı

Arkadaşlar,

Barış Tok Türkiye'de meşur Motokros sürücü. Onun eposta ve internet adresini aradım ama bulamadım.
Arkadaşa nasıl konuşabilirim? Belki sizin bir bildiğiniz vardır.

Üstelik başka motokros sürücüleri taniyorsanız, bana lütfen bildirin.

Slm
Khan

Süper Moderatör (BBRR)
khan_cross,

başlık muhteşem olmuş
+ Motokros sürücülere ve Barış Tok'a nasıl ileteşebilirim ???
barış toka nasıl iteleyebilirim gibi valla bana ileteşemede kime itelersen itele :cherry: bir cross çu olarak bu yaştan sora .........demi ama :cherry:

çok komik! evet türkcem kıt. yanlız ben almanyalı doğumlıyım ve türkce konuşmayı 19 yaşımda başladım ama yazmayı anca bu sene başladım. ben hiç türk okuluna gitmedim! ondan haric benim almancam ve ingilizcem süper, yani üç dil biliyorum. siz?

türk internet sayfalarda birisine email göndermek için, iletişim bölüme girmek gerekiyor. o yüzdan iletişim contact demek oliyor sandım.

@aliihsan

Sağol dostum, sana bu arada email gönderdim.
Seni ilk Türk motocross'dan arkadaş buldum. Belki bir gün görüşürüz ve beraber yarışa ve freestyle'e gireriz. Ben buna arkadaş ariyorum çünki freestyle show'lar yapmak istiyorum türkiyede. Almanyada bir kaç sefer yaptım

Show mow olaylarına girmişsin. Freestyle falan.. eheh... Hocam ayrıca bu kadar alıngan olma.. iletişim diye bir kelimeyi biz de biliyoruz ama ileteşmek diye bir kelime türkçede yok.. Kendine ii bak..

khan_cross, vallahi çok ayıp ediyosun. hani sen Antalya'ya gelecektin. Fromalanya nick li arkadaşımız senin için Tünektepe civarında parkur bile bakmıştı. Ne güzel uçacaktın oradan motorunla bizde seyredecektik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar