Motoin.de siparişlerim

Arkadaşlar aşağıdaki ürünleri dün sipariş ettim.Hakikaten ülkemize fiyatlar uygun ikincisi çeşit çeşit ürün var.Bu siteden bot ya da eldiven alan arkadaşlar, ürünler beden olarak uymadığında nasıl bir yol izlediniz? Firma ücretsiz kargoyla değişim yapıyor mu? Teşekkürler..

http://www.motoin.de/Clothing/Boots/Touring-boots/Redbike-TORNADO-DTX::31876.html

http://www.motoin.de/Clothing/Gloves/Winter-gloves/Dainese-TRAVELGUARD-Gore-Tex-gloves::30520.html

Merhaba hocam agustos ayinda bir eldiven almistjm motoin den cok memlunum Bu siteden.

kutunun icinde bir kagit geliyor iade etmek yada degistirmek istersen onu doldurup gonderiyorsun tabiki kargo ucreti vs. Sana ait

Değişimde kargo ücreti istiyorlarsa ürünün özellikle botta biraz büyük numarasını almak daha az riskli gözüküyor.En azından keçe ile falan ayağa uydurulabilir ama ayağa küçük gelirse o zaman mecbur değişim gerekir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Merhaba hocam agustos ayinda bir eldiven almistjm motoin den cok memlunum Bu siteden.

kutunun icinde bir kagit geliyor iade etmek yada degistirmek istersen onu doldurup gonderiyorsun tabiki kargo ucreti vs. Sana ait

Aynen hocam yukarıda linkini verdiğim dainese gore-tex kışlık eldiveni Türkiye'de 240 liraya bulmak imkansız.Bot desen zaten burada doğru düzgün çeşit yok.

Ben önce burada bir mağazaya gidip alacağım ürünü deniyorum. Ardından motoin.de sitesine girip sipariş geçiyorum :)

aMGp3R.jpg
[/url][/IMG]
82d5Zr.jpg
[/url][/IMG]

m7kp6y.jpg
[/url][/IMG]
E6RN89.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------

Arkadaşlar ürünler bugün geldi, yanlış hatırlamıyorsam cuma günü kargoya vermişti motoin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar