MOTOGP'ye Gidiyoruz - 22 Nisan 2007 - MT Organizasyonu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman desene avrupadan anadoluya kasksız gecicez :) o kadar bisi olmaz bea sanırım :)

Super Moderator
Geçen sene köprü çıkışında polis çevirmişti grubu galiba...Dikkat etmekte fayda var bence. Avrupa yakasından katılacak hiç kimsede fazla kask yok mu şimdi? :cyclopsan
Ayrıca benim gelişim de düşük bir ihtimal. Bana güvenip buradan sonra da kasksız kalma, hem vicdan azabı çekmek, hem hiç yoktan dayak yemek istemem.:mrgreen:

Super Moderator
Başka bir başlıkta richy dergilerden alınan kuponların nereden bilete çevrilebileceğini yazmış, burada da bulunması gerektiğini düşündüm:
richy' Alıntı:
gpdg8.jpg

Kırmızı noktalı yerdeki gişeden garanti.com.tr den aldığınız bileti veya paralı biletinizi,
ok ile işareti ile gösterdiğim yolun başından ise dergilerin verdiği biletinizi alabilirsiniz.

Teşekkürler richy :rendeer:

Başka bir başlıkta richy dergilerden alınan kuponların nereden bilete çevrilebileceğini yazmış, burada da bulunması gerektiğini düşündüm:

Teşekkürler richy :rendeer:

Valla ben oraya ilk kez gelicem, bu krokiden bişey anlamadım, elimde dergimle bilenlerin arkasına takılırım artık.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
olcan138 ümidim vardır diye mutlaka birisinin yanında yedek kask vardır diye düşünüyorum. tabi olmama ihtimalinide göz önüne alırsak gene arabalara mahkum kalma durumu var :pr:

YEDEK KASKI OLAN VARSA YARIN YANINDA GETİRİRMİ LÜTFEN KASKA İHTİYACIM VAR YARIN
Not: Kask Getirene 1 kutu lokum hediye

Super Moderator
Özetle; zaten her yol ana tribünün oraya çıkar:mrgreen:, ana tribünün arkasında boş ve geniş bir meydan vardır. O boşlukta organizasyonlar sırasında markalar stand kurar, ürünlerini tanıtır satarlar(gereksiz bilgi:p), Garanti Bankası'nın sanırım bu alanda bir standı var ve biletleri oradan dağıtıyor.
Dergi kuponlarını bilete çeviren TMF gişesiyse ok yönündeki yolun ucundaymış.(Bu yol araba veya motosikletlerin giriş yaptığı yol olabilirmiş gibime geliyor ama bu mu yoksa buna paralel bir yol mudur o, o konuda emin değilim.)

Özetle; zaten her yol ana tribünün oraya çıkar:mrgreen:, ana tribünün arkasında boş ve geniş bir meydan vardır. O boşlukta organizasyonlar sırasında markalar stand kurar, ürünlerini tanıtır satarlar(gereksiz bilgi:p), Garanti Bankası'nın sanırım bu alanda bir standı var ve biletleri oradan dağıtıyor.
Dergi kuponlarını bilete çeviren TMF gişesiyse ok yönündeki yolun ucundaymış.(Bu yol araba veya motosikletlerin giriş yaptığı yol olabilirmiş gibime geliyor ama bu mu yoksa buna paralel bir yol mudur o, o konuda emin değilim.)

Zaten otoparklarda orada, sanırım bizim motorları oraya park edeceğiz. Oradan kayıveririz gişelere o zaman:) , umarım sıra çok olmaz.
Daha olmazsa yarın "Huoop! Kimdi o gişenin yerini bilmeyen?!!!" diye bağırırsanız, "Benim, Benim! Beni de bekleyin!" diye bağırırım peşinize takılmak için:mrgreen: .

Son düzenleme:
Super Moderator
Geçen sene park ettiğimiz yer bu sene yarışları izlemeyi düşündüğümüz 2.tribünün hemen girişi yani oranın biraz daha ilerisi (şekle göre sağ tarafı) idi.
Bence girişte bilet işini halledip, sonra park yerine gitmek mantıklı olacaktır. Yoksa bir miktar yürümek gerekecek ve bunun sıra beklemek dışında gidiş-dönüşü en az bir 15-20 dakika sürecektir

Arkadaslar;

Bulusma noktasindan sonra herkes bir araya gelipte piste gidecegimiz an yada piste vardgimizda gurup liderleri ekiplerindeki kisilerin biletlerini toplayarak butun biletleri degistirse ve gurubuna dagitsa gisede yigilma yapmamis oluruz

Kırmızı okla gösterilen yer geçen sene izlenilen tribün. Sarı kutu içinde olan yer ise bu sene izleyeceğimiz tribün. Daha önce bir arkadaşın dediği gibi piste bayağı uzak..

Dürbün varsa yanınıza alın.. :p

ya ben geliyorum fakat babam motora izin vermiyor :mrgreen: ::..... Boş yeri olan varmı ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
necott kaskını al gel hatta varsa yedek kaskınıda al benim de kaska ihtiyacım var bulusma noktasında birinin arkasına atlıcaz artık :)

dostalarım bende allah izin verirse dolmabahçeye gelicem hareket 9,30 da galiba...

:mrgreen: ne güzel söylüyorsun babam motorla gidemezsin diyor ben de belediye ile gideceğim dedim... :) kask hayal oldu

arkedeşler yarın bir aksilik olmazsa sabah erken gideceğim buluşma noktasında olamayabilirim bilginize

Arkadaşlar biletlerinizi aldıktan sonra ana tribünün ordan sizi üst taraftaki otoparka yönlendireceklerdir. Geçen seneki tribüne gidecekmiş gibi anatribün arkasındaki otoparka girmeden devam edin. Yolun sonundan içeri gireceksiniz. İçeri girdikten sonra motorlarınızı ana tribün arkasındaki standların oraya bile koyarsınız. Çıkarkende gebzeyi dolaşmadan kolayca ana yola çıkarsınız. Biletler ilk girişteki kontrol noktasında değiştiriliyor.
Ben biletlerimi dün almıştım, Bugün baktım fazla kalabalık yoktu. Toplu olarak biletlerinizi alırsanız yığılma olmadan hemen alabilirsiniz. Ama yarın ne olur bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar