MotoGP’de bilet sayısı artırıldı.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
56642xa.jpg
İstanbul Park Pisti’nde 28-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak MotoGP Türkiye Grand Prix’inin, Paskalya tatiline denk gelmesi nedeniyle yurt dışı seyirci sayısında artışın olduğu bildirildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, yarışa iki hafta kala yurt dışı rezervasyonlarının 10 bini geçtiği belirtilerek, “Türkiye Motosiklet Federasyonu 80 bin olan toplam bilet baskısını, yarışa olan ilgi nedeniyle 100 bine çıkarırken, satılan bilet sayısı 55 bine yükseldi” denildi.

Yarış için İstanbul’daki otellerin neredeyse dolma noktasına geldiğini ifade eden federasyon başkanı Bekir Yunus Uçar, “Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan MotoGP’nin ülkemize getirisi bir çok sektörde hissedilmeye başladı. Otellerin doluluk oranları bunun somut göstergesi. Gerek yurt içi bilet satışlarında gerekse yurt dışından yapılan rezervasyonlarda hiçbir sıkıntımız yok. Yurt dışından yarışa olan talep Paskalya tatilinin de etkisiyle geçtiğimiz yıla oranla daha fazla” diye konuştu.

Diğer taraftan, Türkiye Grand Prix’sinde mücadele edecek takımların yarış kıyafetleri, yarışta kullanılacak lastik ve benzinin de Türkiye’ye getirildiği bildirildi.

Kaynak: Ntmsnbc

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Benzin ne alaka!? Bunlar özel benzin mi kullanıyor?

satılık moto gp bileti silvet trbn.(enson 30 nisan)
arkadaşlar elimde kendim için aldığım 2 adet silver tribün moto gp bileti var 30 nisana kadar satmak istiyorum. en az %10 zararına vericem. biletix fiyatı 50 milyon. tribünün yerinden dev ekranda tüm yarış ile so birkaç viraj ve start -finish düzlüğü görülebiliyor. en fes bir yer yani.. cep : 05335571592

zaten ne zaman uluslararası bir etkinlik olsa ekonomiye katkısı otellerin dolmasıyla ölçülüyor. bunun dışında değerlendirmesi yok mu bu olayların ya?

Bu arada benim bir araç bulmam lazım yarışa gitmek için :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar