MotoGp İspanya Sonuçları

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Başlık enflasyonu nedeniyle bu yıl her MotoGp haftasını ayrı bir başlıkta değerlendireceğimiz tarafımca anlaşıldığından İspanya GP sonuçları için ayrı bir başlık açmayı uygun gördüm.:)

Çocuk baktığım ve bizim oğlan çizgi film kanallarını izlediği için izleyemediğim İspanya yarışının galibi,
Repsol Honda takımının pilotu Dani Pedrosa olmuş.
Yarışı izleyemediğim için kritik yapamayacağım.
Daha sonra tekrarını izleyebilirsem üzerinde konuşuruz.
Çünkü sonuçlara bakılınca üzerinde konuşulacak çok şey olduğu görülüyor.
Örneğin fırtına yakıştırması yapılan Ducati'ler ilk ona girememiş.
Rossi ise yavaş yavaş eski günlere dönüyor gibi.

pedrosa-1.jpg

Sonuçlar şöyle:

ispanyagp.jpg

Son düzenleme:
Fena değildi yarış gerçi 2. yarısı can sıkıcıydı biraz.Dediğin gibi hiç bir Ducati ilk ona giremedi.Gerçi Stoner'ın 11.'liği normal şartlar altında alınmış bir sonuç değil.Ne olduğunu söylemeyeyim de heyecanı kaçmasın madem seyredeceksin:)

Pedrosa iyi kullandı. Yarışı baştan sona lider götürdü. Zaten Kendi evinde yarıştı, bununda etkisi var. Son turlarda lastikleri aşınmış heraldeki motoru çok yalpalamaya başlamıştı..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Siz ikiniz;
Hayden için ne diyeceksiniz?
Merak ettim.:)

Honda nasıl bir makina işte böyle bişi:)...
Pedrosa'nın sürüşüle kazandırıyo işte:bounce:

çok zevksiz bire yarış oldu. madem ayrıntı vermiyorsunuz stoner'in neden 11. olduğunu ben de yazmayayım. ama pedrosa beyaz bayrak ayna yaptı.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tekrarını seyrettim.
Kendi hatasından yoldan çıkmış eleman.
Bende sıkıştırdılar falan zannettim.:)

Konturpiyede bırakırım çok pis:p

Madem seyrettin Hayden hakkındaki fikrimize ihtiyacın yoktur ama ben yine de yazayım.2 Yamaha'dan kopmamak için gerçekten %100'de gitti hep.Takım arkadaşı Pedrosa kadar iyi olamadı yine de.Sonlara doğru o ilk virajdaki yarı düşmeyi yaşamasaydı Yamaha'ların başına bela olacaktı son birkaç tur.Son kararım fırsatını yakaladığında şampiyon oldu ama bir daha olamayacak.800cc'lerle yıldızı hiç buluşmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar