Motogezi 31

:)
Kışlacık~Bulanıkdere Maps

Pazar günü yapmış olduğum toplamda 285 kilometre olan ve halende biryerlerim ağırmakta olduğu gezidir:)
Bir günde bu şartlardaki gezi insanı gerçekten çok yormakta,ama gezmedende duramıyorum :)

Ahşabı çok seviyorum,özellikle küflenmiş eskimiş olanı

DSCF7965.JPG

Buğdaylar yavaş yavaş boy atmakta

DSCF7971.JPG

Kömürköy

DSCF7976.JPG

DSCF7989.JPG

DSCF7994.JPG

Karşısı Karadeniz,bulunduğum yer Kırklarelinin Vize ilçesine bağlı Kışlacık köyü

DSCF7998.JPG

DSCF8002.JPG

DSCF8007.JPG

DSCF8011.JPG

DSCF8012.JPG

DSCF8015.JPG

Etrafta Kurt olduğu duyumunu aldım :pale:

DSCF8025.JPG

DSCF8030.JPG

DSCF8033.JPG

DSCF8040.JPG

DSCF8044.JPG

DSCF8052.JPG

:)
S0148109.JPG

DSCF8123.JPG

DSCF8127.JPG

DSCF8129.JPG

İşte bir lokma ekmeğe kazandığım arkadaş,ne zamandır peşimde :)

DSCF8137.JPG

DSCF8139.JPG

DSCF8145.JPG

Burayı geçerken kameraya alamadım,kamerayı almak için tekrar geri dönmem gerekicekti,yemedi :)

DSCF8157.JPG

Yol bitti..

DSCF8164.JPG

Burası bulanıkdere,kışın herhalde çok yükselmiş karşıya geçmek imkansız :silent:

DSCF8167.JPG

Bittiiii :king:
Bu arada başlık içime hiç sinmedi!

Son düzenleme:
Cok guzel bir gezi yapmissin. Sormak istedigim ise o tenceredeki yemegi tek basina senmi yedin :)

guzel bır gezı olmus tebrıkler... menuyu degıstırmısın :)))

Değişiklik iyi oluyor,birdahakine kuru düşünüyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Cok guzel bir gezi yapmissin. Sormak istedigim ise o tenceredeki yemegi tek basina senmi yedin :)

Tencere değil o ufak bir tava çapıda 16 cm :),çikolataları saymazsak,evet onuda ben yedim :)

Motosikleti
600RR
Maaşallah hocam süper bir gezi yine pazar günü hava Trakyada çok güzeldi

MCV

Ellerine sağlık gözümüz gönlümüz açıldı doğrusu.Özledik güneşli havaları ve yeşili.
Sayenizde gezmiş gibi oluyoruz.Resimler ve manzaralar çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.

videoya bayıldım, süper bi kompozisyon olmuş,
yine özgün bir gezi yapmışsın adaşım
süper yerlerden geçmişsin, helal olsun

abi yine güzel bir gezi .sucuklu yumurtayı düzgün açıyla çeksen daha hoş olurdu.sınıra yakınmı buralar?....

Gayet güzel bir gezi olmuş hocam İstanbulada uzun bir gezi ile gelsende size sucuklu menemen ısmarlasak :)

Yusuf abi yine durmak nedir bilmiyorsun maşallahın var. Fotoğrafların kartpostal gibi vallahi. Allah daha iyi geziler nasip eder inşallah yolun her daim açık olsun. :)

abi bayıldım harika yerler gezmeyi çok isterdim doğrusu oraları hele deniz manzaralı çektiğin fotğraflar kart postal tadında olmuş rabbim kazadan beladan korusun insaallah...

Maaşallah hocam süper bir gezi yine pazar günü hava Trakyada çok güzeldi

Evet,pişik olmama ramak kaldı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Her şey gönlünce olsun.

Amin cümlemize :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

Ellerine sağlık gözümüz gönlümüz açıldı doğrusu.Özledik güneşli havaları ve yeşili.
Sayenizde gezmiş gibi oluyoruz.Resimler ve manzaralar çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.

İnşallah iki hafta içerisinde o ağaçlarda elbiselerini giymiş olacak
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

videoya bayıldım, süper bi kompozisyon olmuş,
yine özgün bir gezi yapmışsın adaşım
süper yerlerden geçmişsin, helal olsun
Bunlarla uğraşırken çok keyif alıyorum
Gezmek ise ayrı bir güzellik :wiinkk:
Sağolasın...

Emeğine yüreğine sağlık abi, video da gayet hoştu müzik eşliğinde falan :)

Asıl süper olan videonun sonunda düştün sonra toparlandın kalktın giderken sağa sola bakıyorsun "çaktırma :cherry: " yola devam.

abi yine güzel bir gezi .sucuklu yumurtayı düzgün açıyla çeksen daha hoş olurdu.sınıra yakınmı buralar?....

Evet sonradan farkına vardım,makina odaklanamamış
Sınıra 15-20 km uzaklıkta

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Gayet güzel bir gezi olmuş hocam İstanbulada uzun bir gezi ile gelsende size sucuklu menemen ısmarlasak :)

Uff melemen birde sucuklu :rendeer:
Aslında öyle bir plan olabilir,kıyıköyden rumeli fenerine kadar olan güzergah çok güzel,güzergahı bölen tek şey terkos gölü kenarındaki ormanlık bölge
Yasssak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

yüreğine sağlık
paylaşım için teşekkürler
Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

Yusuf abi yine durmak nedir bilmiyorsun maşallahın var. Fotoğrafların kartpostal gibi vallahi. Allah daha iyi geziler nasip eder inşallah yolun her daim açık olsun. :)

Seni göremiyorum oralarda,belliki daha ıssız yerlerdesin :)
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Yolun açık olsun keyifli gezilerin devam etsin :)

Honda Integra 750 S merak edip youtubeyi açtım,gerçekten değişik bir tasarım
Seleyi görünce içimden ayni benim cub diyede geçirmedim değil :)
Teşekkürler

abi bayıldım harika yerler gezmeyi çok isterdim doğrusu oraları hele deniz manzaralı çektiğin fotğraflar kart postal tadında olmuş rabbim kazadan beladan korusun insaallah...

Amin cümlemize,iyi niyetlerin için teşekkürler
Bende sizin oraları özellikle Muğlayı gezmeyi çoook isterdim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Emeğine yüreğine sağlık abi, video da gayet hoştu müzik eşliğinde falan :)

Asıl süper olan videonun sonunda düştün sonra toparlandın kalktın giderken sağa sola bakıyorsun "çaktırma :cherry: " yola devam.

Şşşşt sosyeteye rezil olmayalım :)neyseki mandalardan başka birşey yoktu etrafta :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Maşallah abi boş durmuyorsun. :) Harika. :)

Ömür kısa,ne kadar doldursamda yine kısa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar