Motogezi 30

Sabah çok erken kalkmış olmama rağmen ancak saat 11'de yola çıkabildim
Saat dokuz civarı hava çok sisliydi daha önceki tecrübemden edindiğim sis + motor = maalesef hüsran :pale:

Günlerin hala kısa olmasından dolayıda istediğim varış noktasına ulaşamadım,bu haftada bu kadarla idare edicez :)

Maps

DSCF7816.JPG

DSCF7824.JPG

DSCF7836.JPG

DSCF7837.JPG

Evde at beslemekte ayrı bir güzellik ,dikkat evde at var:)

DSCF7842.JPG

Burası Evrenli,buradan Balkaya köyüne doğru giden stabilize bir yol var :cat: ama çok kayalık,toprak yok neredeyse
Ulaşmak üzere gittiğim Kömürköyü Demirköyle karıştırıncada benzinsiz kalma stresi yaşanmaya başladı
Stres = gezi :)

DSCF7847.JPG

DSCF7851.JPG

DSCF7855.JPG

DSCF7862.JPG

DSCF7863.JPG

Ama güzel yol:p

DSCF7869.JPG

DSCF7871.JPG

DSCF7874.JPG

DSCF7877.JPG

Ve medeniyet :),karşı görünen yoldan çıktım
Sağ mı? sol mu? derken benziniminde bitme olasılığını göze alarak Kömürköye doğru yol aldım
Aslında amacım Kıyıköye varmadan solda bulunan baraj sahasına girip deniz boyunca oradan yol almaktı,ama yola geç çıkınca bu plan y
attı

DSCF7881.JPG

DSCF7891.JPG

Kömürköye vardım fakat benzinlik yok dediğim gibi Demirköyle ismini karıştırdığımdan buraya gelmiş bulundum
Karnımı doyurduktan sonra geri dönüş tabiiki:pale:

DSCF7890.JPG

Afiyet olsun:p

DSCF7899.JPG

DSCF7933.JPG

Vizeye iniş

DSCF7935.JPG

Kulak tıkaçlarım tıkalı,trenin geldiğini sadece vurduğunu anlayabilirim :cherry:

DSCF7949.JPG

:king:

Yine güzel bi gezi yapmışsınız helal olsun...
Abi zaten iyi bir gezginsin, bu geziler sayesinde fotoğraf kabiliyetinide iyice geliştiriyosun böyle devam ederse iyi birde fotoğrafçı olursun heralde.Bide fotoğraflar bana az geldi nedendir bilmem :)
Ayrıca her açtığın konuya girince acaba bu seferde mi sucuklu yumurta yapmış diye merak ediyorum :)

Yine güzel bir gezi :)
Abi sana bi cross şart oldu. yaz gelmeyecek :)

Yaza az kaldı,leyleklerin gelmesine 17 gün filan kaldı:)
Bana tam olarak böyle birşey lazım :)
Ebaydan ısmarlamak lazım :mrgreen:

mmsdg8.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

Yine güzel bi gezi yapmışsınız helal olsun...
Abi zaten iyi bir gezginsin, bu geziler sayesinde fotoğraf kabiliyetinide iyice geliştiriyosun böyle devam ederse iyi birde fotoğrafçı olursun heralde.Bide fotoğraflar bana az geldi nedendir bilmem :)
Ayrıca her açtığın konuya girince acaba bu seferde mi sucuklu yumurta yapmış diye merak ediyorum :)

Evet son derece haklısın,foto makinemin özelliklerini fazla bilmezdim ama çekim yaptıkça daha yaratıcı şeyler düşünüyorum artık :)
Evet fotolar az,günler kısa:)
Teşekkürler...

Ooo hacam oyuna gelmişsin yine:) bende sizin gezilerinize girerken nedense hep sucuk ilk aklıma gelen:) sucuk görmeyin'ce kötü hissediyorum:) paylaşım için teşekkürler

MCV

Anlatımdan ben bile strese girdim benzin bitecek diye :)
Benzin bitmeden gezi tamam herhalde.Yine güzel bir gezi olmuş.
Klasik haline gelen sucuklu yumurtada var.Helal olsun.
Aman demiryollarına dikkat.Şaka bir tarafa Trenin affı olmaz.
Paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
Honda Crf250L
video çok güzeldi.. ama izlerken bir sunum, konuşma falan bekledim.

Bu gezinizde diğerleri gibi çok kaliteli idi, çekmiş olduğun video 10 numara olmuş,YUSUF kardeşim senden rica etsem videoyu birleştirdiğin programı ve nasıl yapıldığını mümkünse banada anlatırmısın veya öğretirmisin,yaz yavaş yavaş geliyor daha nice geziler yapman dileğiyle, saygılar. . .

bav bav bav güzel bir gezi daha...zaten sana uydum wave aldım hocam.daha binemedim...

Her zamanki gibi yine süper bir gezi olmuş.

Akşamın bu saatinde gördüğüm sucuklu yumurtayı çok canım çekti doğrusu. :)

Elinize, emeğinize sağlık.

Anlatımdan ben bile strese girdim benzin bitecek diye :)
Benzin bitmeden gezi tamam herhalde.Yine güzel bir gezi olmuş.
Klasik haline gelen sucuklu yumurtada var.Helal olsun.
Aman demiryollarına dikkat.Şaka bir tarafa Trenin affı olmaz.
Paylaşım için teşekkürler.

Şu motordan tek şikayetim benzin deposu :santa: Enşektör pompasıda deponun içerisinde,benzin bitme ihtimaline karşı kırmızı çizgiyi yukarıda tutmuşlar,yani benzin bitti bitecek dediğimizde bile içerisinde yarım litre benzin bulunmakta:pale:
Pompayı koruma amaçlı yapılmış,iyi güzelde benzinliğe çekiyorum 10~13 tl arası anca alıyor
Gülsemmi ağlasammı :)Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

video çok güzeldi.. ama izlerken bir sunum, konuşma falan bekledim.

2.46 saniyede ne anlatılırki :),hele Ajdara rakip bir sese sahipseniz :)
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

Bu gezinizde diğerleri gibi çok kaliteli idi, çekmiş olduğun video 10 numara olmuş,YUSUF kardeşim senden rica etsem videoyu birleştirdiğin programı ve nasıl yapıldığını mümkünse banada anlatırmısın veya öğretirmisin,yaz yavaş yavaş geliyor daha nice geziler yapman dileğiyle, saygılar. . .

Sağol Mesut hoca,kullandığım program Corel VideoStudio Pro X6 seneler önce bunun adı Ulead VideoStudio'ydu ,o zamandan beridirde kullanıyorum
İnternet yada telden anlatılacak bir program değil,ingilizce olmasıda işi bayağı zorlaştırıyor
Programı bulabilirseniz internette bu programa ait dersler var
https://www.youtube.com/watch?v=fpZVQeqirKU

Son düzenleme:
Kırklareli'yi benden daha çok gezdin Yusuf abi.:mrgreen:
Tebrik ediyorum her zamanki gibi yine güzel bir gezi olmuş. :cat:

Motosikleti
600RR
maaşallah hocam soğuk kar çamur dinlemiyorsunuz :) yağ markanız nedir

yine şahane bir gezi. trakya ne kadar da büyükmüş yahu gez gez bitmedi.

38 senedir dünyalıyım :mrgreen:,buraları görebilmek için motor şartmış :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

Her zamanki gibi yine süper bir gezi olmuş.

Akşamın bu saatinde gördüğüm sucuklu yumurtayı çok canım çekti doğrusu. :)

Elinize, emeğinize sağlık.

Başka yemek yapayım diyorum,ama bu ortamlar için biçilmiş kaftan
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

Kırklareli'yi benden daha çok gezdin Yusuf abi.:mrgreen:
Tebrik ediyorum her zamanki gibi yine güzel bir gezi olmuş. :cat:

Yanı başındasın o yerlerin senin yerinde olucam gezmedik yerini bırakmam
Şu Mono petra Kayalıklarınıda bulursam tam olucak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

maaşallah hocam soğuk kar çamur dinlemiyorsunuz :) yağ markanız nedir

En keyif aldığım yağmurda gezmek
Eneos 10W-30 kullanıyorum kullanım kitapçığında belirtilen JAS0 MA özelliğini sadece bu yağda bulabildim
Kitapçıkta 10W-30 kullanmam gerektiği yazılı,ince gelir 10-40 kullan gibi şehir efsanelerinede kulaklarımı tıkıyorum :)
Üç binden aşağıda değiştirmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar