Motogezi 29

10 tl ye 130km yol yapmışım kısa bir hesap ile Benzinin litresini 4.08tl 100km = 1.9 litre
Yazın bu rakam 1.8 litreydi
Çok yakıyor çooook :)

Biraz yağmur biraz çamur bu hafta sonuda böyle geçti
Malkaranın Çimendere ve Karacahalil köy civarları gidiş geliş 180km

Keşandan Geliboluya giderken,koru dağının solunda bulunan rüzgar enerji türbünleri

fSabNNS-dzZ3_Zcip5qBzKco7L1p1lkriQ5BkM9npHI=w721-h541

Eski bir un değirmeni

DSCF7498.JPG

DSCF7500.JPG

DSCF7501.JPG

Balabancık kasabası yakınları

DSCF7509.JPG

DSCF7514.JPG

DSCF7528.JPG

Rakım yükseldi,gerçi trakyanın en yüksek rakımı bin metreyi bulmaz
O yüzden rakım buzsuz olsun :p
Ne espiri ne espiri:sunny:

DSCF7533.JPG

DSCF7537.JPG

DSCF7563.JPG

En uzak nokta Şarköy

DSCF7565.JPG

DSCF7582.JPG

Belli belirsiz bir gökkuşağımız var

DSCF7596.JPG

Eski dedimmi aklınıza ben gelmeliyim
İncelemeden edemem :)

DSCF7620.JPG

DSCF7598.JPG

DSCF7621.JPG

Bu makineyi çok sevdim,şirin şirin efektleri var

DSCF7605.JPG

Maps'tan aşağı doğru inen bir yol buldum,birdaha ayni yolu tepmemek için girmiş bulundum

DSCF7626.JPG

DSCF7628.JPG

DSCF7629.JPG

DSCF7632.JPG

Biraz yağmur çilemekte ve görünen oki uzun süredir bu yoldan geçen olmamış:sunny:

DSCF7636.JPG

DSCF7638.JPG

Evet :) Set yapılmış geçtiğim alan sular altında kalıcakmış
Anlıycağınız baraj sahası :pale:

DSCF7645.JPG

Böyle pis bir çamur olamaz,yapışkan
Ama motorum gayet güzel idare etti,özellikle teker ile çamurluk arasındaki mesafe endurolara ilham kaynağı olacak seviyede :wiinkk:

DSCF7652.JPG

Üzerimdeki ağırlıklardan kurtulduktan sonra motoru ancak çıkarabildim
Acaba denizede soksam gidermi :mrgreen:

DSCF7655.JPG

Sahayı bulmacaya çevirmişim:)

DSCF7657.JPG

DSCF7659.JPG

DSCF7660.JPG

Hava yağışlı olunca makineyi çıkartmak istemiyor insan,o yüzden fotolar biraz az oldu gibi
Video telafisi olsun:)

:king:

ooooo yusuf biraderim,sizin oralara yaz gelmiş gibi,hiç kar yok gibi,ama çamur bolca var,motorun çamura bulanınca güzel olmuş,her zamanki gibi senden beklendiği gibi 10 numara bir gezi olmuş,eskişehirden selam olsun,saygılar.

ooooo yusuf biraderim,sizin oralara yaz gelmiş gibi,hiç kar yok gibi,ama çamur bolca var,motorun çamura bulanınca güzel olmuş,her zamanki gibi senden beklendiği gibi 10 numara bir gezi olmuş,eskişehirden selam olsun,saygılar.

Sağol abi,bu sene kıştan birşey anlaşılmıyor bir bakıyoruz 0 derece bir bakıyoruz 15 :)
Zaten şubatta geçtimi kış adına birşey kalmaz,buğdaylar yeşermeye başladı göründüğü gibi

Kocaeli İl Temsilcisi
Yine harika bir gezi , elinize ve motorunuza sağlık . :) Kullandığınız fotoğraf makinesinin marka ve modeli nedir acaba ?

Elinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş,gezilerinizi büyük hayranlıkla takip ediyorum.

Zaman zaman hangi motoru alsam hangisi daha iyi düşüne düşüne motorumdan zevk bile alamaz hale geliyorum,ama sizin gezileri görünce al bir tane cup devam diyorum:)...ilk motorum 100cc cup'tu onun zevki çok farklıydı yakıtı ise yoktu:)

Aynı yerleri sanki başka bir gezinizde dahamı yapmıştınız yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum bir çok geziniz olduğu için karıştırıyor olabilirim :)

Elinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş,gezilerinizi büyük hayranlıkla takip ediyorum.

Zaman zaman hangi motoru alsam hangisi daha iyi düşüne düşüne motorumdan zevk bile alamaz hale geliyorum,ama sizin gezileri görünce al bir tane cup devam diyorum:)...ilk motorum 100cc cup'tu onun zevki çok farklıydı yakıtı ise yoktu:)

Siz şimdi 200lük kullandığınız için hele birde İstanbul olunca 110cc yetmeyebilir,ama temiz bir innova 125i :)
Amaç gezi ve iş ise bence yakıtı en ideal olan seçilmeli,yakıta verilen fazla para fuzuli bir harcama,tabiiki benim düşüncem
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Aynı yerleri sanki başka bir gezinizde dahamı yapmıştınız yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum bir çok geziniz olduğu için karıştırıyor olabilirim :)

Orası başka yerdi,Şarköyün sırtlarında kalıyordu
İlk gittiğimde bende şaşırdım yalnış yeremi geldim diye ama,bu rüzgar enerjilerinin tasarımı daha farklı markada General Elektrik yazmakta
Diğerlerinde birşey yazmıyordu :)

iJc96FzRKRSMqaewZJQgizCVTN7QTD198pxY_ayojb4=w812-h541

Siz şimdi 200lük kullandığınız için hele birde İstanbul olunca 110cc yetmeyebilir,ama temiz bir innova 125i :)
Amaç gezi ve iş ise bence yakıtı en ideal olan seçilmeli,yakıta verilen fazla para fuzuli bir harcama,tabiiki benim düşüncem
Teşekkürler

Çok doğru söylüyorsunuz,ilk motorumuda zaten sakarya'da kullanıyordum rahat rahat geziyordum.

Ama istanbul,dediğiniz gibi sıkıntılı.bundan önce cbf 150 vardı oda 3 litre yakıyordu şehir içi 200'lükte 3 litre yakıyor vitesle uğraşmamak ve pratiklik bir başka artıları.İstanbul'da hızlı akan trafiğe ayak uydurmak zorunda olduğumuz için 3 litre benim üst sınırım bende sizin gibi düşünüyorum:cat:

MCV

Yine çok güzel bir gezi yapmışsınız.Hemde bol çamurlu :).
Resimlerdeki efektler süper olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.

Her zamanki güzellikte bir gezi olmuş.

Elinize, emeğinize, tekerinize, yüreğinize sağlık.:cat:

Yine çok güzel bir gezi yapmışsınız.Hemde bol çamurlu :).
Resimlerdeki efektler süper olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
Çamurdada test etmiş oldum motoru,bu tekerler imkanı yok kitlenmez:)
Yeni yeni alışıyorum makineye,dsrl'ciler beğenmesede ben bu seriyi gayet kullanışlı buluyorum
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

Her zamanki güzellikte bir gezi olmuş.

Elinize, emeğinize, tekerinize, yüreğinize sağlık.:cat:

Benzinde'de fiyatlar biraz düşünce ,dahada gezesi geliyor insanın:)
Teşekkürler

Yine muhteşemsin kısa ve öz bir gezi olmuş. Yeni efektlerinde hayırlı olsun. Ben motoru satmak durumunda kaldım tekrar alana denk senin gezilerinle beraber bizde gezmiş olacaz bakalım.

Yine muhteşemsin kısa ve öz bir gezi olmuş. Yeni efektlerinde hayırlı olsun. Ben motoru satmak durumunda kaldım tekrar alana denk senin gezilerinle beraber bizde gezmiş olacaz bakalım.

Hayırlısı,birgün gelir belki tekrar edinirsin iki tekerden
Sağolasın

Merhaba,

Harika görünüyor, cuba çamur çok yakışmış

ba-yıl-dım :)

tekerinize çamurlar değsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar