Motogezi 16 (Sergen)

Muhteşemdi teşekkürler seyir zevki için ;)
Asıl ben teşekkûr ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Resimler harika teşekkürler.
Merak ettim makina ne ?

Fujifilm pinefix hs20exr

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

müthiş. teşekkür ederim.

Asıl ben teşekkür ederim :)

tam benim tarzda gezi ve fotoğraflarınız, sizi tebrik ediyorum, bu arada 19. geziyi benim için yapar mısınız ( Çorumluyum da :) )

vay maşallah benimcrf 250 eniyimser 3.5 lt yakıyor bedava geziyon
fotolar süper

tam benim tarzda gezi ve fotoğraflarınız, sizi tebrik ediyorum, bu arada 19. geziyi benim için yapar mısınız ( Çorumluyum da :) )

Tamam 19'uncu gezi senindir,oda yetmezse sırtımda taşırım seni :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

vay maşallah benimcrf 250 eniyimser 3.5 lt yakıyor bedava geziyon
fotolar süper

Teşekkürler,benim hesabıma görede 1.8 gibi tabii uzun yol
amaç gezmekse küçük cc motor alın paranız uçup gitmesin :wiinkk:

Gezi ve Fotoğraflar çok güzel. Ama böyle ıssız yerlere yapılan geziler tek başına olmamalı, allah korusun başınıza olmadık bir şey gelir. Bende innova'm ile böyle geziler çok yaptım ama çok riskli oluyor. CRF ile bu tip gezileri, solo gezileri yapmaya gözüm kesmiyor.

Gezi ve Fotoğraflar çok güzel. Ama böyle ıssız yerlere yapılan geziler tek başına olmamalı, allah korusun başınıza olmadık bir şey gelir. Bende innova'm ile böyle geziler çok yaptım ama çok riskli oluyor. CRF ile bu tip gezileri, solo gezileri yapmaya gözüm kesmiyor.

Haklısınız fakat böyle yerleride gezmek isteyen sadece ben oluyorum genelde,kafa dengim yok
Ben tedbirimi genelde alıyorum,Takdir Allahtan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar