motoDrum motovlog kanalıma bekliyorum

o zaman benim normal gibi, şehir içi ve şehir dışı karışık kullanım 230-240 civarı gidiyor.

şehir dışı basarak iki kişi 210-220 civarı gitti,

Youtube blog'u ilginç olurdu ancak sizinki vlog saygı değer vlogger. Emeğe saygı diyor ve takip et butonuna hiç tereddüt etmeden basıyor videolarınızın devamını diliyorum.

DKN

az sonra izlicem bakalım. beğenirsem abone olurum :mrgreen:

Umarim uzun soluklu olur. Çogu motovlogger yaz bitti video koymaz oldular Tatli su motorculari die millet ile dalga gecerlerdi kar kis birak 2 damla yagmur yagdi ist de video atan yok :D bide soyliyecek biseylerin varsa devam et duzenli olarak yoksa hic bulasma naciZane selametle.

Aynen ben uzun yolda 3.8 e düşürmüştüm 100 km de olay gaz tepkisiyle alakalı birazda gazı yumuşak açınca az yakıyor..

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:31 ----------

Çok teşekkür ederim desteğin için :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:33 ----------

Youtube blog'u ilginç olurdu ancak sizinki vlog saygı değer vlogger. Emeğe saygı diyor ve takip et butonuna hiç tereddüt etmeden basıyor videolarınızın devamını diliyorum.

Çok teşekkür ederim desteğin için :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------

az sonra izlicem bakalım. beğenirsem abone olurum :mrgreen:

Umarım beğenirsin teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

Haklısın tabi Açıkçası ben yaz kış demeden motosiklet kullanan birisiyim o sebeple video eklememe gibi bir durum söz konusu değil düşüncelerin için teşekkürler..

Hayırlı olsun kanalınız. Jenerik ve profil resmi olarak benim kanalımla aynı. :)

Tesekkurler merak ettim kanalını ?

Daha videolar atmadım. Sj4000 ile çekiyorum. Fakat ses boğuk olduğu için videolarımı yüklemekten vazgeçtim.
Jeneriklerimiz aynıydı. Fakat kanalımda bunu göremezsiniz. Dediğim gibi video yüklemedim.
Kanalımın ismi Youtube; Gezenti Motorcu

Daha videolar atmadım. Sj4000 ile çekiyorum. Fakat ses boğuk olduğu için videolarımı yüklemekten vazgeçtim.
Jeneriklerimiz aynıydı. Fakat kanalımda bunu göremezsiniz. Dediğim gibi video yüklemedim.
Kanalımın ismi Youtube; Gezenti Motorcu

Anladım jenerik olayına gelirsek ben final cut kullanıyorum bekliyorum videoları :)

DKN

Umarım beğenirsin teşekkürler :)

beğenmedim. böyle olsa beğenirdim

İnsanları bilinçlendirmeye yönelik çalışmaları severek, beğenerek izliyorum. Son videonuzu da gerçekten sonuna kadar sıkılmadan izledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar