motocrosscular

ben maslak tarafında oturuyorum belgrad bahçeköy fatih ormanı kemerburgaz ormanları tarafını komple biliyorum benim düldül sayesinde hatta bi seferinde croos yapmak için gelen 2 arkadaşa ormanın derinliklerine kadar rehberlik yapmıştım neyse önemli olan o değil asıl şunu öğrenmek istiyorum bizim forma üye arkadaşlardanda buralara crossa gelen arkadaşlar varmı? yada duyupta yol iz bilmeyen arkadaşlar versa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim...

hatta yanlışlıkla yasak bi bölgeye girmişim karşılaştığım bir yangın kulesi ve motorum arkadaş oldular :)

mcrza19zj4.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
keske ıstanbulda olsam gelırım de bıraz uzak kaldı bana senın bu taraflara yolun duserse beklerım yanı balıkesıre merkeze

balıkesir benim tatil bölgem ama merkez değil tabiiki motorlada gelmedim henüz arabamla gidiyorum devamlı yaz mevsiminde ama yolum düşerse bi ayranını içerim sende bu tarafa gelirsen elimizden geldiğince yardımcı oluruz motorcu ruhu ölmedi değilmi :)

@TheNeverEnd

Kanka bende cross makina yoq ama crossu severim,yaza bol bol kacmayi dusunuyom istanbula,belki motor falan ayarlarsaniz 1-2 atlama yapariz orda ...

bende cross tayfa yok şuanda ama olur inşallah zamanda sende geldiğin zamanlar uyarsa neden olmasın kardeşim hoşgelirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar