Motocross

Selam herkese... Hafta sonları eylenmek için motocrossa başlamayı planlıyorum ama ülkemizde umursanmadığı için bırakın yedek parçayı motor bulmak bile zor. İstanbuldayım ve aklımdan geçen Yamaha YZ250. Nereden bulabilirim? çin malı ile başlamak istemiyorum açıkçası ( gerçi oda yok ya ) birde Honda CRF 250L gibi ne idiğü belirsiz birşey de aramıyorum... En kötüsü WR125R var hani üzerinde biraz oynandımı birşeye benzeyebilecek bir motor gibi duruyor... :pr: yardım lazım :pr:

CRF 250 ye neüdü belirsiz diyorsan neüdü belirlisini bulamazsın uğraşma.

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1298 var, fiyatı da uygun :). Benim de aklımdan benzer düşünceler geçiyor, çinliyle çok fazla bütçeye de gerek yok.

seigen iki günde elimizde kalmayacağını bilsem hemen ama kalıcak abi bu böyle yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

CRF 250 ye neüdü belirsiz diyorsan neüdü belirlisini bulamazsın uğraşma.

CRF ne idiğü belirsizdir evet aksi iddaa bile edilmemelidir. CRF 250L ile yapacağın tek şey çamurda domuzlar gibi debelenmek sonrada toprakta biraz eylenmek. Daha da ötesini yapamazsın. keşke olsaydı da alsaydım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

xt = crf güzel aletler eyw ama işimi göremem onlarla :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar