Motocross sticker tasarımı

merhaba arkadaşlar istege göre sticker tasarımı yapıyorum, şimdilik mondial xtreme max için yaptım buyrun ,

dXP9Sku.jpg

S4cvEgg.png

HiBSQda.jpg

J3lrCsD.png

Son düzenleme:
vay vay vay fena olmuş :) biraz daha redbul koysan abi yada monster fılan atsan cok daha dehset olcak

süper olmuş,
Aynı ürünlerden KTM,,,CRF,,,KLX,,,KX modelleri için yapabilirmisin???

Veya Yapmak için motor sende kalması şartmı???

Yada sadece KTM EXC 400 modeli için sadece kendime alabilirim,,,

fiyat olarak ne düşünüyorsun???

Motosikleti
SuZan
klx 250 için Fiyat verirmisin ? Özel mesajla ulaşırsan sevinirim.

bu arada hazırda olan motor için (mondial xtreme max) fiyatı nedir,,,,,,,,,,,?

motorun ölçüleri lazım eger hazır yapılmış varsa onun üzerinden giderim, ancak bu modellerin hazır stickerları zaten var diye biliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------

arkadaşlar uygulama yapmıyorum yalnızca tasarımı veriyorum, gerisi size veya baskı merkezine kalıyor ben toplamda 40tlye bastırdım dayanıklı stickeri uygulamayı kendim yaptım

motorun ölçüleri lazım eger hazır yapılmış varsa onun üzerinden giderim, ancak bu modellerin hazır stickerları zaten var diye biliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------

arkadaşlar uygulama yapmıyorum yalnızca tasarımı veriyorum, gerisi size veya baskı merkezine kalıyor ben toplamda 40tlye bastırdım dayanıklı stickeri uygulamayı kendim yaptım

bence herşeyi üstlen üzerine işçilik koy geleni yapıştır gitsin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimler görünmüyor

Rica etsem xtreme max için olanının çizimlerini mail atabilir misiniz :cherry: özelden mail adresimi atıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar